Štefan IskraŠtefan Iskra
Aleš KarbaAleš Karba
Petra StoparPetra Stopar

S plakati opozarjajo na problematiko Hospica

Slovenija | 11.05.2015, 08:07 Nataša Ličen

Družbeno odgovorni projekt Plaktivat, katerega nosilec je družba TAM-TAM, je tokrat dal besedo civilni iniciativi, ki opozarja na pomen hiše Hospic v družbi in poziva vse odgovorne in vpletene, naj najdejo skupni dialog in rešitev. S plakati od petka, 8. 5. 2015, naprej opozarjajo na problematiko hiše Hospic tudi na nekaterih urbanih lokacijah v Ljubljani in Kranju.

Na družabnih omrežjih vabijo k sodelovanju: "Podprite pobudo tako, da razširite naprej objavo, svojo izjavo ali naše plakate naprej. Več nas bo, večja je verjetnost, da nas slišijo. Namen akcije je doseči, da se zgodba o zapiranju hiše Hospic ne pomete pod preprogo, temveč reši. Če želimo, da se stvari spremenijo, ne smemo biti pasivni, temveč moramo zahtevati jasne odgovore in konstruktivne predloge od vseh vpletenih."

Več na www.facebook.com/plaktivat

Ne sme nam biti vseeno
Ne sme nam biti vseeno © Plaktivat

Nam je mar?
Nam je mar? © Plaktivat

Plakat, ki opozarja na odgovornost.
Plakat, ki opozarja na odgovornost. © Plaktivat

Plakat, ki opominja in spodbuja k pravim odločitvam
Plakat, ki opominja in spodbuja k pravim odločitvam © Plaktivat

Slovenija
Spominski shod Nove slovenske zaveze leta 2015 na katerem so se spomnili vseh žrtev komunističnega nasilja. (photo: STA) Spominski shod Nove slovenske zaveze leta 2015 na katerem so se spomnili vseh žrtev komunističnega nasilja. (photo: STA)

Začelo se bo z zvonjenjem zvonov po vsej Sloveniji

Na Trgu republike v Ljubljani bo drevi slovesnost v spomin na žrtve komunističnega nasilja. Dogodek, ki bo potekal v duhu lani ukinjenega narodnega dneva spomina, pripravljajo Nova Slovenska ...

Dan spomina na žrtve komunističnega nasilja: Utrinek iz slovesnosti 16.05.2023 (photo: ARO) Dan spomina na žrtve komunističnega nasilja: Utrinek iz slovesnosti 16.05.2023 (photo: ARO)

Dan spomina

Ta četrtek, 16. maja ob 21. uri, na predvečer lani ukinjenega narodnega dneva spomina na žrtve komunističnega nasilja, smo spet povabljeni na slovesnost na Trg republike v Ljubljani. Štiri civilno ...