Jože Bartolj
Marko Zupan
Petra Stopar

Marjan Bunič

Marjan Bunič je voditelj na Radiju Ognjišče.

 • Žavbi brothers (photo: Danej Brakič)
  23.09.2022, 10:11

  ŽAVBI BROTHERS: Dogovarjamo se po bratsko

  V ’Glasbenem medgeneracijskem večeru’ smo predstavili mlado skupino, ki se z velikimi koraki markantno postavlja v slovenski zabavnoglasbeni prostor – Žavbi brothers. Zasedbo sestavlja šest bratov: Tadej, Matija, Jernej, Marko, Luka in Tomaž, od absolventa do osnovnošolca, ’pred vrati’ pa čakata še dva, Jakob in Jan, ki se trenutno bolj posvečata nogometu, a se z veseljem sem ter tja pridružita vajam, kaj zapojeta ali zagrabita tamburin.

 • Burek (photo: Hina/STA)
  19.07.2022, 14:27

  Burek

  Živo se spominjam prizora izpred parih let, ko mi je po dolgem večernem snemanju zadišala hrana in sem se nekaj po polnoči postavil v vrsto pred okencem, kjer po mojem mnenju ponujajo najboljši burek v Ljubljani.

 • Skupinska fotografija v katedrali v Tirani (photo: Jure Sešek)
  27.06.2022, 09:40

  7. dan radijskih počitnic - Obiskali smo Tirano

  Sedmi dan radijskih počitnic smo počitnikarji »preplavili« oziroma »pomodrili« glavno albansko mesto. Vanj smo se namreč odpravili v skupnih počitniških majicah, ki so letos modre barve.

 • Ana Ahačevčič (photo: Izidor Šček)
  07.04.2022, 10:10

  Ana Ahačevčič: Zdaj pa soli, kjer si!

  Aktivna članica svoje župnijske skupnosti, žena in mama, skavtinja in pevka zasedbe 'Alfa in Omega' Ana Ahačevčič, je pripravila današnji kratek misijonski nagovor. V njem se je dotaknila svojega doživljanja občestva.

 • Mladi (photo: Matic Dolenc)
  15.03.2022, 14:52

  Človek ima pravico biti nepopoln!

  Ob tednu katoliškega šolstva, v katerega smo vstopili včeraj, si ne morem pomagati, da se mi pred očmi ne bi vedno znova vrteli spomini iz mojih šolskih let. Pri tem seveda najprej ugotovim, da je od takrat preteklo zelo veliko vode, da sem res že v letih in da se je svet korenito spremenil. Z njim pa se je spremenila tudi mladost.