Matjaž Merljak
Boštjan Smole
Marta Jerebič

Marjan Bunič

Marjan Bunič je voditelj na Radiju Ognjišče.

 • Ana Ahačevčič (photo: Izidor Šček)
  07.04.2022, 10:10

  Ana Ahačevčič: Zdaj pa soli, kjer si!

  Aktivna članica svoje župnijske skupnosti, žena in mama, skavtinja in pevka zasedbe 'Alfa in Omega' Ana Ahačevčič, je pripravila današnji kratek misijonski nagovor. V njem se je dotaknila svojega doživljanja občestva.

 • Mladi (photo: Matic Dolenc)
  15.03.2022, 14:52

  Človek ima pravico biti nepopoln!

  Ob tednu katoliškega šolstva, v katerega smo vstopili včeraj, si ne morem pomagati, da se mi pred očmi ne bi vedno znova vrteli spomini iz mojih šolskih let. Pri tem seveda najprej ugotovim, da je od takrat preteklo zelo veliko vode, da sem res že v letih in da se je svet korenito spremenil. Z njim pa se je spremenila tudi mladost.

 • S. Emanuela Žerdin (photo: STA)
  15.01.2022, 17:00

  s. Emanuela Žerdin: "Bog po nas govori, da je med nami in nas ima rad!"

  S. Emanuelo Žerdin smo pred nekaj leti sicer že gostili v oddaji »Naš gost«, vendar je bila tokrat središče pogovora navdihujoča zgodba, katere del je tudi sama in ki je žal večina ne pozna. Pretekli december je minilo 75 let od prihoda desetih redovnic z Golnika na Cetinje v Črni gori, s čimer se je začela neverjetna zgodba sester frančiškank Brezmadežnega spočetja. Ob tej obletnici je bilo na Cetinju veliko slavje.

 • Petkov protest na kolesih (photo: Anže Malovrh / STA)
  09.11.2021, 14:57

  Bullyji

  V medgeneracijskim kvizu »Moja generacija« je starejša tekmovalka dobila vprašanje, kaj je ’bullying’ in kdo je ’bully’. Naj razložim, da se v vsaki oddaji pomerita dva tekmovalca, eden mlajši od 25 let, drugi starejši od šestdeset, koncept pa je tak, da mlajši tekmovalec spoznava jezik, glasbo in sploh življenje starejše generacije, starejši pa obratno raziskuje svet mlajše.

 • Nika Kljun (photo: Osebni arhiv)
  17.09.2021, 21:00

  Nika Kljun:»Biti dober človek je na prvem mestu!«

  Izredna plesalka, koreografinja, trenerka, slovenska ambasadorka plesa, podjetnica, predvsem pa sončna, navdihujoča oseba, tako bi lahko zelo na kratko opisali Niko Kljun. O njenem talentu in profesionalnosti govorijo imena zvezdnikov, ki so jo povabili v svojo ekipo, npr. Beyonce, Justin Bieber, Jenifer Lopez, Britney Spears, Paula Abdul in drugi … Svoj plesni ali koreografski pečat pa je vtisnila v mnoge svetovne šove, kot so MTV Video Music Awards, America’s Got Talent, The Voice, American Music Awards, The X Factor …