Matjaž MerljakMatjaž Merljak
Miha MočnikMiha Močnik
Andrej ŠinkoAndrej Šinko

Marjan Bunič

Marjan Bunič je voditelj na Radiju Ognjišče.

 • Gašper Rifelj (photo: Rok Mihevc)
  12.12.2022, 08:14

  Gašper Rifelj verjame, da "Obstaja nekaj več"

  Pevca, glasbenika, avtorja, plesalca, igralca, glasbenega pedagoga ter radijskega voditelja Gašperja Riflja ste lahko poslušalci spoznali na letošnjem Gala koncertu. V oddaji »Petkov večer« pa je ne le spregovoril o glasbi, uspehu, življenju in družini, ampak je ob spremljavi pianista Jerneja Šuštaršiča tudi zapel.

 • Žavbi brothers (photo: Danej Brakič)
  23.09.2022, 10:11

  ŽAVBI BROTHERS: Dogovarjamo se po bratsko

  V ’Glasbenem medgeneracijskem večeru’ smo predstavili mlado skupino, ki se z velikimi koraki markantno postavlja v slovenski zabavnoglasbeni prostor – Žavbi brothers. Zasedbo sestavlja šest bratov: Tadej, Matija, Jernej, Marko, Luka in Tomaž, od absolventa do osnovnošolca, ’pred vrati’ pa čakata še dva, Jakob in Jan, ki se trenutno bolj posvečata nogometu, a se z veseljem sem ter tja pridružita vajam, kaj zapojeta ali zagrabita tamburin.

 • Burek (photo: Hina/STA)
  19.07.2022, 14:27

  Burek

  Živo se spominjam prizora izpred parih let, ko mi je po dolgem večernem snemanju zadišala hrana in sem se nekaj po polnoči postavil v vrsto pred okencem, kjer po mojem mnenju ponujajo najboljši burek v Ljubljani.

 • Skupinska fotografija v katedrali v Tirani (photo: Jure Sešek)
  27.06.2022, 09:40

  7. dan radijskih počitnic - Obiskali smo Tirano

  Sedmi dan radijskih počitnic smo počitnikarji »preplavili« oziroma »pomodrili« glavno albansko mesto. Vanj smo se namreč odpravili v skupnih počitniških majicah, ki so letos modre barve.

 • Ana Ahačevčič (photo: Izidor Šček)
  07.04.2022, 10:10

  Ana Ahačevčič: Zdaj pa soli, kjer si!

  Aktivna članica svoje župnijske skupnosti, žena in mama, skavtinja in pevka zasedbe 'Alfa in Omega' Ana Ahačevčič, je pripravila današnji kratek misijonski nagovor. V njem se je dotaknila svojega doživljanja občestva.