Marjan Bunič
Marko Zupan
Andrej Šinko

Marjan Bunič

Marjan Bunič je voditelj na Radiju Ognjišče.

 • Zaploskali smo tudi na Radiu Ognjišče (photo: Rok Mihevc)
  27.03.2020, 10:44

  VIDEO: Zaploskali smo Ljudem, ki skrbijo za nas!

  Več kot 30 radijskih postaj je ob 10. uri v eter zaploskalo vsem, ki se v tem času spopadajo z epidemijo novega koronavirusa. Naj enako ob istem času naredijo na svojem oknu, balkonu ali kjerkoli že bodo, smo povabili naše poslušalce tudi na Radiu Ognjišče.

 • p. Andraž Arko (photo: osebni arhiv)
  26.03.2020, 10:52

  P. Andraž Arko: Biti kot Marija!

  V času pandemije novega koronavirusa vsako popoldne med 16.00 in 17.00 objavimo razmišljanje enega od slovenskih duhovnikov. Včeraj, na matrinski dan, nas je nagovoril p. Andraž Arko, danes se bo iz Bruslja oglasil dr. Zvone Štrubelj. Rubriko pripravlja in ureja Marjan Bunič.

 • Mikrofon (photo: Rok Mihevc)
  24.03.2020, 18:47

  Drugače je!

  Veste, drugače je. Zelo drugače. Tudi pri nas na radiu. Ja, najbrž niti ni slišati – program teče nemoteno, glasba, voditelj z nagovori, poročila, prispevki, oddaje ...

 • Muzikalci (photo: Arhiv Muzikalcev)
  08.03.2020, 16:14

  Muzikalci: Na odru se dostikrat naježimo od naše skupne energije!

  Kdo so Muzikalci? Njihova zgodba je pravzaprav zelo romantična. Gre za skupino osmih mladih pevcev, plesalcev in igralcev - prijateljev, ki aktivno delujejo v vseh večjih produkcijah slovenskih muzikalov, kot so Mamma mia!, Briljantina, Madagascar, Nune v akciji, Veronika Deseniška, Vesna, Cvetje v jeseni, Druščina, Alpska saga idr. Ob prijateljstvu se je razvila tudi želja, da bi se združili v skupino in javnosti še bolj približali muzikal kot poseben gledališki žanr.

 • Džemanje na Viču vsak četrtek (photo: dzem.si)
  30.01.2020, 11:41

  Imaš minuto? Za džem?

  Si študent? Nekdanji, zdajšnji ali prihodnji? Pa nimaš dovolj volje, časa ali poguma, da bi bil član pevskega zbora ali benda, bi pa rade volje skupaj z drugimi dobrimi ljudmi kaj zapel ali zaigral?