Maja MorelaMaja Morela
Miha MočnikMiha Močnik
Meta PotočnikMeta Potočnik

Marjan Bunič

Marjan Bunič je voditelj na Radiju Ognjišče.

 • Skupina Booom! (photo: osebni arhiv)
  27.02.2024, 07:51

  Po uvrstitvi v finale so odšli tudi v cerkev

  Patrik Mrak, Luka Cvetičanin in Matevž Derenda, člani skupine Booom! so na festivalu »Una Voce per San Marino«, tekmovanju, na katerem v San Marinu izbirajo svojega predstavnika za pesem Evrovizije, ne samo prišli do finala, ampak v finalu med eminentnimi glasbeniki s svojo pesmijo »Dance Like This« zasedli odlično peto mesto. Še vedno pod močnimi vtisi so na Radiu Ognjišče delili svoje veselje in festivalske dogodivščine.

 • Domen Kljun na Radiu Ognjišče (photo: Urša Sešek)
  15.01.2024, 09:52

  "Saj veste – kjer nič drugega ne lovi, pa lovi Radio Ognjišče ... Brez heca – z veseljem vas poslušam."

  Aktualni zmagovalec šova ’Slovenija ima talent’ je v oddaji ’Petkov večer’ odkrito priznal, da se šele zdaj počasi zaveda, kako velika stvar je dosežena zmaga.

 • Marjan Bunič (photo: Rok Mihevc)
  05.12.2023, 14:40

  Da bi se vam veseli december postavil na glavo!

  Veseli december je tu! Lučke gorijo, kuhančki dišijo in mestne ulice je ob množicah preplavila tudi osladna božična glasba. Da ne omenjam božičnih popustov! Skratka, dočakali smo raj na zemlji. In to za ves mesec!

 • Prizori iz vasi Struge kažejo, da se ni veliko spremenilo. Predstavnikov vlade danes do sem ne bo, pravijo domačini. Včeraj pa so jim povedali, da se bodo morali najverjetneje izseliti... (photo: Maja Morela)
  21.10.2023, 19:40

  Poplave 2023 – Niste sami! Sobota je klicala k dobrodelnosti.

  Že vse od tistega žalostnega petka, ko so se na večino Slovenije zlile vode potopa, smo sodelavci Radia Ognjišče in Slovenske Karitas stopili skupaj in po naših močeh skušali biti blizu prizadetim v poplavah in jim pomagati. V štirih dneh smo obiskali najhuje prizadeta področja in zgodbe ljudi je prek valov Radia Ognjišče slišala vsa Slovenija, ki se je na klic Karitas več kot srčno odzvala.

 • Cesta od Luč do Strug je bila v avgustovski ujmi popolnoma uničena. Razdejanje je bilo neprestavljivo. (photo: Izidor Šček)
  11.08.2023, 17:55

  Mostovi solidarnosti: 1. dan - Luče v Zgornji Savinjski dolini

  Že vse od tistega žalostnega petka pred tednom dni, ko je našo domovino prizadelo obilno deževje in sprožilo hudourniške poplave, se trudimo z aktualnim poročanjem poslušalke in poslušalce seznanjati s stanjem v prizadetih krajih in jih vabiti k dejavni pomoči vsem prizadetim. Danes se je naša ekipa napotila proti Lučam v Zgornji Savinjski dolini.