Marjan BuničMarjan Bunič
Marko ZupanMarko Zupan
Marta JerebičMarta Jerebič
Kolo je prejela Ana Arnuš Smolej iz Kamnika (foto: Matjaž Merljak)
Kolo je prejela Ana Arnuš Smolej iz Kamnika | (foto: Matjaž Merljak)

Ognjišče je naročila svojemu bratu in nato ...

Slovenija | 02.12.2022, 11:14 Matjaž Merljak

Naročniška akcija revije Ognjišče je prišla do sklepa. Nagrade so podeljene! Glavno nagrado, kolo Pony, je prejela Ana Smolej Arnuš iz Kamnika, ki je Ognjišče za eno leto naročila svojemu bratu. Razmišlja, da bi ga še komu.

Bogate vsebine so tiste, ki so gospo Ano spodbudile k temu, da bi Ognjišče podarila. "Rada bi, da tudi preberejo, ker Ognjišče ima tako bogate vsebine," je dejala in jih nato nekaj tudi naštela: članki Marka Rijavca, kuharski nasveti sestre Vendeline, zapisi Gregorja Čušina o svetnikih in cerkvah ...

Kar pa se vožnje s kolesom tiče: "Izpit za kolo imam še iz šolskih let, a se bom z njim previdno vozila." Tudi zato, ker ima osteoporozo in ker je pred petimi leti s kolesom padla. Hvala Bogu, brez posledic.

Pony jo spremlja že nekaj časa: "Iz dijaških let. Za maturo sem dobila Rogov, pravi originalni Rogov Pony ... Oče mi ga je kupil za darilo," zaključi s solzami v očeh.

Zgovorna in dobrovoljna prejemnica nagrade dodaja, da bo še delala reklamo za Ognjišče - revijo in radio. Želi si, da bi ljudje revijo brali, le ne dali na stran.

V teku je že nova naročniška akcija. Med vsemi novimi naročniki na Ognjišče, ki se naročite (sebe ali druge) do konca februarja 2023, bodo znova izžrebali deset nagrajencev. Glavna nagrada bo znova kolo Pony.  

Kolo je prejela Ana Arnuš Smolej iz Kamnika
Kolo je prejela Ana Arnuš Smolej iz Kamnika © Matjaž Merljak

Slovenija
Javni vpogled v opisne in grafične podatke katastra nepremičnin (photo: GURS) Javni vpogled v opisne in grafične podatke katastra nepremičnin (photo: GURS)

Katastrski dohodek leti v nebo?

V zadnjih dneh smo v naše uredništvo prejeli nekaj klicev razburjenih lastnikov zemljišč, ki trdijo, da so v aplikaciji za Javni vpogled v opisne in grafične podatke katastra nepremičnin, za ...

O avtorju