Slavi KoširSlavi Košir
Jakob ČukJakob Čuk
Alen SalihovićAlen Salihović
Eva Černe Avbelj (foto: Rok Mihevc)
Eva Černe Avbelj | (foto: Rok Mihevc)

Občinstvu rada gleda v oči

Radijski utrip | 23.11.2022, 08:45 Maja Morela Rok Mihevc

Na 28. Gala koncertu je nastopila še ena odlična vokalistka, ki je prav tako preko radijskih jinglov spletla posebno vez z nami. Sodelovala je pri kar lepem številu slovenskih muzikalov, zapoje tudi v ljubljanski operi. Morda se spomnimo, da je svojo odlično pevsko kariero začela z zmago na Bitki talentov 2006. Evo Černe Avbelj smo povabili pred mikrofon.

Igralci in pevci ste vajeni tega, ampak me zanima iz prve roke, kako se je slišati na našem radiu? Se kdaj ujamete?

Zelo, zelo lepo. Vedno, ko se slišim, se razveselim. Z veseljem prisluhnem.

Eva Černe Avbelj
Eva Černe Avbelj © Rok Mihevc

Kaj vam je ljubše pri vašem delu? Bolj studijsko delo, ko intenzivno snemate, ali nastopanje pred publiko v živo na odru, ko se lahko morda kaj zalomi. Nocoj se sicer ni. :)

Ja, vse ima svoj čar. O tem se raje ne pogovarjam, ker potem je več možnosti, da se res kaj zgodi. Danes je bilo res zelo, zelo lepo. Odlična energija v dvorani, toliko jo dobim od občinstva. V studiu si sam in ne dobiš nobene podpore nazaj od mikrofona, v dvorani pa se čuti energija od ljudi in se mi zdi, da smo danes leteli skupaj.

Eva Černe Avbelj
Eva Černe Avbelj © Rok Mihevc

Prebrala sem tudi, da publiko radi gledate v oči, zakaj?

In danes sem jo velikokrat. Ker me to pomiri. Dobim kontakt in dobim od njih lepe občutke. Pomaga, če dobiš očesni stik in pozitivni odziv.

Eva Černe Avbelj
Eva Černe Avbelj © Rok Mihevc

Po nastopih, ki smo jima bil priča, smo videli, da ima tudi publika rada njo. In ekipa Radia Ognjišče ne samo Evi, ampak vsem izvajalcem, želi čim več tako pristnega stika z občinstvom, kot so ga imeli nastopajoči na našem 28. Gala koncertu.


Radijski utrip
Dijaki frizerske šole so uredili stanovalce doma starejših (photo: FB DEOS Center starejših Črnuče) Dijaki frizerske šole so uredili stanovalce doma starejših (photo: FB DEOS Center starejših Črnuče)

Kaj hitro se je naredila prava vrsta ...

Tudi v DEOS Center starejših Črnuče je prišla pomlad in s tem čas za spremembe. Tako so stanovalci medse povabili dijaki Srednje frizerske šole, ki so se vabilu z veseljem odzvali, pišejo na ...

O avtorju