Damijana MedvedDamijana Medved
Matej KržišnikMatej Kržišnik
Alen SalihovićAlen Salihović
Eva Černe Avbelj (foto: Rok Mihevc)
Eva Černe Avbelj | (foto: Rok Mihevc)

Občinstvu rada gleda v oči

Radijski utrip | 23.11.2022, 08:45 Maja Morela Rok Mihevc

Na 28. Gala koncertu je nastopila še ena odlična vokalistka, ki je prav tako preko radijskih jinglov spletla posebno vez z nami. Sodelovala je pri kar lepem številu slovenskih muzikalov, zapoje tudi v ljubljanski operi. Morda se spomnimo, da je svojo odlično pevsko kariero začela z zmago na Bitki talentov 2006. Evo Černe Avbelj smo povabili pred mikrofon.

Igralci in pevci ste vajeni tega, ampak me zanima iz prve roke, kako se je slišati na našem radiu? Se kdaj ujamete?

Zelo, zelo lepo. Vedno, ko se slišim, se razveselim. Z veseljem prisluhnem.

Eva Černe Avbelj
Eva Černe Avbelj © Rok Mihevc

Kaj vam je ljubše pri vašem delu? Bolj studijsko delo, ko intenzivno snemate, ali nastopanje pred publiko v živo na odru, ko se lahko morda kaj zalomi. Nocoj se sicer ni. :)

Ja, vse ima svoj čar. O tem se raje ne pogovarjam, ker potem je več možnosti, da se res kaj zgodi. Danes je bilo res zelo, zelo lepo. Odlična energija v dvorani, toliko jo dobim od občinstva. V studiu si sam in ne dobiš nobene podpore nazaj od mikrofona, v dvorani pa se čuti energija od ljudi in se mi zdi, da smo danes leteli skupaj.

Eva Černe Avbelj
Eva Černe Avbelj © Rok Mihevc

Prebrala sem tudi, da publiko radi gledate v oči, zakaj?

In danes sem jo velikokrat. Ker me to pomiri. Dobim kontakt in dobim od njih lepe občutke. Pomaga, če dobiš očesni stik in pozitivni odziv.

Eva Černe Avbelj
Eva Černe Avbelj © Rok Mihevc

Po nastopih, ki smo jima bil priča, smo videli, da ima tudi publika rada njo. In ekipa Radia Ognjišče ne samo Evi, ampak vsem izvajalcem, želi čim več tako pristnega stika z občinstvom, kot so ga imeli nastopajoči na našem 28. Gala koncertu.


Radijski utrip
Kongresni trg so preplavile zastavice v spomin na otroke, umrle v postopkih splava (photo: Pohod za življenje) Kongresni trg so preplavile zastavice v spomin na otroke, umrle v postopkih splava (photo: Pohod za življenje)

Nika Kovač meni, da so zastavice tudi nasilje

Incident na Kongresnem trgu, ko je skupina deklet uničila simbolično sporočilo Pohoda za življenje, ima svoje posledice. Popoldne se je oglasila predsednica države Nataša Pirc Musar, ki je ...

Dr. Žiga Turk (photo: Tanja Dominko) Dr. Žiga Turk (photo: Tanja Dominko)

Občutek ima, da jim te funkcije kar nekako godijo …

Zadnje čase je vlada tarča kritik zaradi razsipništva na službenih poteh v tujino. V času, ko se država trudi z zbiranjem sredstev za sanacijo po poplavah, je številčna delegacija res odveč, še ...

O avtorju