Matjaž Merljak
Marko Zupan
Helena Križnik
Ritem srca (foto: Rok Mihevc)
Ritem srca | (foto: Rok Mihevc)

Ritem srca bo ...

15.10.2021, 10:03 Andrej Jerman Rok Mihevc

21. aprila 2022. Zaradi aktualnih razmer smo festival prestavili.

Letošnji festival sodobne krščanske glasbe Ritem srca 2021, ki bi moral potekati 14. oktobra v Šentvidu v Ljuvljani, je zaradi epidemiloških razmer prestavljen. Predviden nov termin za izvedbo festivala je 21. april 2022.

Ritem srca bo 21. aprila 2022
Ritem srca bo 21. aprila 2022 © Andrej Jerman

Na njem se bodo z novo glasbo predstavili: SPES, Franci Rotar, Svetnik, Brigita Pintar, Neža in Damjan Pančur, Nika Pirnat, Urška Šutar, ter Matej Šoklič. Vabljeni pa tudi k ogledu lanskega festivala, ki je zaradi znanih razlogov potekal v obliki festivalske oddaje.

 

ODDAJA RITEM SRCA, VSAK PETEK OB 21.30

Oddaja, ki je posvečena sodobni krščanski glasbi. V njej vabimo na koncerte, slavljenja, festivale in dogodke; predstavljamo skupine in obveščamo o novih zgoščenkah. Prav tako vsaka oddaja prinese dragocen pogled k tujim ustvarjalcem sodobne krščanske glasbe, za kar skrbi Tadej Vindiš s Prepihmedia.com.

Bi vas zanimalo še kaj podobnega?
Dogodki

Pomembno: Prosimo, da se pri komentiranju držite spletnega bontona in pravil našega spletnega portala. Pridržujemo si pravico moderiranja.

Cepljenje je edino orožje, ki ga imamo, da ustavimo širjenje smrtonosnega virusa. (photo: CDC / Unsplash) Cepljenje je edino orožje, ki ga imamo, da ustavimo širjenje smrtonosnega virusa. (photo: CDC / Unsplash)

So cepiva res od hudega duha?

Na novomeško škofijo se je obrnilo več zaskrbljenih vernikov. Slišali so namreč, da naj bi bilo cepljenje povezano z delovanjem hudobnega duha. Škof Andrej Saje je v odgovoru zapisal, da ...