Slavi KoširSlavi Košir
Marko ZupanMarko Zupan
Marta JerebičMarta Jerebič
Ritem srca (foto: Rok Mihevc)
Ritem srca | (foto: Rok Mihevc)

Ritem srca bo ...

Dogodki | 15.10.2021, 10:03 Andrej Jerman Rok Mihevc

21. aprila 2022. Zaradi aktualnih razmer smo festival prestavili.

Letošnji festival sodobne krščanske glasbe Ritem srca 2021, ki bi moral potekati 14. oktobra v Šentvidu v Ljuvljani, je zaradi epidemiloških razmer prestavljen. Predviden nov termin za izvedbo festivala je 21. april 2022.

Ritem srca bo 21. aprila 2022
Ritem srca bo 21. aprila 2022 © Andrej Jerman

Na njem se bodo z novo glasbo predstavili: SPES, Franci Rotar, Svetnik, Brigita Pintar, Neža in Damjan Pančur, Nika Pirnat, Urška Šutar, ter Matej Šoklič. Vabljeni pa tudi k ogledu lanskega festivala, ki je zaradi znanih razlogov potekal v obliki festivalske oddaje.

 

ODDAJA RITEM SRCA, VSAK PETEK OB 21.30

Oddaja, ki je posvečena sodobni krščanski glasbi. V njej vabimo na koncerte, slavljenja, festivale in dogodke; predstavljamo skupine in obveščamo o novih zgoščenkah. Prav tako vsaka oddaja prinese dragocen pogled k tujim ustvarjalcem sodobne krščanske glasbe, za kar skrbi Tadej Vindiš s Prepihmedia.com.

Dogodki
Boj s pozebo v nasadih borovnic na ljubljanskem barju (photo: Rok Mihevc) Boj s pozebo v nasadih borovnic na ljubljanskem barju (photo: Rok Mihevc)

Kolikšno škodo je povzročila pozeba? #podkast

Po prehodu izrazite hladne fronte pred tednom dni, smo v petek, v nedeljo in včeraj bili priče pozebi. Razmere so se krajevno zelo razlikovale, prav vse sadjarje in kmete pa je strah, da to pomeni ...

Lojze Čemažar (photo: Jože Bartolj) Lojze Čemažar (photo: Jože Bartolj)

Pri svojem delu vedno izpostavi bistveno

Lojze Čemažar je z nami v oddaji Naš gost spregovoril o svoji umetniški poti, pomenu družine, šol, ki so ga oblikovale in se zahvalil za prejeto priznanje sv. Cirila in Metoda.