Jure Sešek
Boštjan Smole
Andrej Šinko
Ritem srca (foto: Rok Mihevc)
Ritem srca | (foto: Rok Mihevc)

Ritem srca bo ...

15.10.2021, 10:03 Andrej Jerman Rok Mihevc

21. aprila 2022. Zaradi aktualnih razmer smo festival prestavili.

Letošnji festival sodobne krščanske glasbe Ritem srca 2021, ki bi moral potekati 14. oktobra v Šentvidu v Ljuvljani, je zaradi epidemiloških razmer prestavljen. Predviden nov termin za izvedbo festivala je 21. april 2022.

Ritem srca bo 21. aprila 2022
Ritem srca bo 21. aprila 2022 © Andrej Jerman

Na njem se bodo z novo glasbo predstavili: SPES, Franci Rotar, Svetnik, Brigita Pintar, Neža in Damjan Pančur, Nika Pirnat, Urška Šutar, ter Matej Šoklič. Vabljeni pa tudi k ogledu lanskega festivala, ki je zaradi znanih razlogov potekal v obliki festivalske oddaje.

 

ODDAJA RITEM SRCA, VSAK PETEK OB 21.30

Oddaja, ki je posvečena sodobni krščanski glasbi. V njej vabimo na koncerte, slavljenja, festivale in dogodke; predstavljamo skupine in obveščamo o novih zgoščenkah. Prav tako vsaka oddaja prinese dragocen pogled k tujim ustvarjalcem sodobne krščanske glasbe, za kar skrbi Tadej Vindiš s Prepihmedia.com.

Bi vas zanimalo še kaj podobnega?
Dogodki
Lenart Rihar (photo: ARO) Lenart Rihar (photo: ARO)

Med vzroki in posledicami

Slovenija je v torek prvič obeleževala nacionalni dan spomina na vse žrtve komunizma. Tu in tam se je tudi na demokratični strani privzdignila obrv, češ kaj nam je pa tega treba. Negoduje celo ...

Dr. Aleš Maver (photo: STA) Dr. Aleš Maver (photo: STA)

Slovenija dobiva koalicijo narodnega zastoja

Robert Golob in Gibanje Svoboda nista dolgoročen projekt. Da ne bi bila zavržena, kot že kopica novih obrazov in strank pred njima, bi morala dejansko sama voditi vlado. To se ne bo zgodilo, je ...

O avtorju