Matjaž MerljakMatjaž Merljak
Marko ZupanMarko Zupan
Alen SalihovićAlen Salihović

AVDIO: Ločeni v Cerkvi

Cerkev na Slovenskem | 10.10.2019, 08:05 Petra Stopar

Urad za družino pri Slovenski škofovski konferenci v sodelovanju s Skupnostjo SRCE to soboto, 12. oktobra, pripravlja tretje vseslovensko srečanje ločenih v Cerkvi.

Srečanje nosi naslov Oče in mati po ločitvi. Dogodek bo v cerkvi Sv. Jožefa v Ljubljani. Srečanje se bo začelo ob 9.30 s sv. mašo, ki jo bo daroval novomeški škof Andrej Glavan. Sledilo bo predavanje p. Christiana Gostečnika in delo po skupinah. Ob 15.00 bo okrogla miza. Uradno srečanje se bo sklenilo z blagoslovom nad posamezniki.

Vabljeni k poslušanju pogovora o ločenih, ki smo ga predvajali v oddaji Utrip Cerkve v Sloveniji v nedeljo, 6. oktobra. Več informacij in prijave so možne na spletni strani: https://srcerazvezani.si ali preko elektronskega naslova razvezani.srce@gmail.com.

Cerkev na Slovenskem, Sociala, Oddaje
Obzorja duha (photo: Zajem zaslona) Obzorja duha (photo: Zajem zaslona)

Cenzura v oddaji Obzorja duha?

»Žalostna sem zaradi dogajanj... Nov prevod Svetega pisma iz izvirnih jezikov v slovenski jezik, vrhunsko delo v slovenski zgodovini za študij in razumevanje nam vsem, prispevek v oddaji Obzorja ...

Družine potrebujejo spodbud in medsebojne podpore ter zgledov.  (photo: lj_nadskofija) Družine potrebujejo spodbud in medsebojne podpore ter zgledov.  (photo: lj_nadskofija)

Vzemimo Boga zares

Živimo v duhovni shizofreniji, ki na prvi pogled ni prepoznavna. Na eni strani poudarjamo, kako imamo pravico izbrati lastni slog in stil življenja, kako je naša pravica izbira identitete, celo ...