Slavi Košir
Jakob Čuk
Meta Potočnik
Logarska dolina (foto: logarskadolina.si)
Logarska dolina

Savinjsko-šaleška regija z novo turistično znamko

27.03.2019, 09:53

Razvojna agencija Saša je z zunanjim izvajalcem Nea Culpa v okviru projekta Turizem Savinjsko-šaleške doline razvila novo turistično znamko Savinjska čez Alpe in doline. Od znamke si po pojasnilih direktorice agencije Saša Biljane Škarja obetajo bolj učinkovito trženje destinacije in sodelovanje turističnih deležnikov. Podobno je za Radio Ognjišče povedala tudi vodja projektov Savinjsko-šaleške območne razvojne agencije Urška Ošljak.

»Nova znamka "Savinjska - čez Alpe in doline" prinaša trženjsko privlačno poimenovanje, ki ga je soglasno sprejelo več kot 30 partnerjev, kar je z vidika prepoznavnosti znamke izjemno pomembno, saj znamka pridobi na svoji moči tudi z njeno konsistentno uporabo. Znamka presega razdrobljenost lokalnega in nadgrajuje sodelovanje med 10 občinami SAŠA regije. Opira se na porečje Savinje, izpostavlja vrednost Kamniško-Savinjskih Alp in vodnih doživetij od slapa Rinka v Logarski dolini, vzdolž Zgornje Savinjske, čez šaleška jezera vse do termalnih vrelcev v Termah Topolšica,« je povedala Ošljakova.

Bi vas zanimalo še kaj podobnega?
Slovenija

Pomembno: Prosimo, da se pri komentiranju držite spletnega bontona in pravil našega spletnega portala. Pridržujemo si pravico moderiranja.

Dolina (photo: Župnija Dolina) Dolina (photo: Župnija Dolina)

Dolinski zvonovi utihnili po več kot tisoč letih

Po odredbi tržaškega sodišča so v Dolini pri Trstu v torek zasegli zvonove mogočnega zvonika župnije sv. Urha. Tamkajšnji župnijski upravitelj Klemen Zalar je nad dejanjem razočaran. Razlog naj bi ...

Gostje 4. Svetovalnice na temo covida so bili: dr. Tatjana Lejko Zupanc, dr. Alojz Ihan in dr. Bojana Beović (photo: Svetovni splet, Rok Mihevc) Gostje 4. Svetovalnice na temo covida so bili: dr. Tatjana Lejko Zupanc, dr. Alojz Ihan in dr. Bojana Beović (photo: Svetovni splet, Rok Mihevc)

Covid: Neodgovorjena vprašanja

V Svetovalnici smo se posvetili preostalim vprašanjem, ki ste jih pred časom postavili poslušalci na temo epidemije in cepljenja. Ali se lahko težave z obrabo sklepov povečajo po prebolelem ...