Štefan IskraŠtefan Iskra
Jaka KorenjakJaka Korenjak
Rok MihevcRok Mihevc
msgr. Franci Trstenjak, gl. in odg. urednik (foto: Izidor Šček)
msgr. Franci Trstenjak, gl. in odg. urednik

Bog povrni vašo dobroto

| 04.11.2012, 13:25

Ob današnji zahvalni nedelji se radijski sodelavci iskreno zahvaljujemo vsem zvestim poslušalcem in obiskovalcem spletnih strani, še prav posebej pa vsem zvestim dobrotnikom, ki s svojim prostovoljnim darom prispevate h kritju stroškov in k razvoju radijskega programa.

Kakor vemo, da brez Božjega blagoslova ne bi bilo uspešno naše delo, tako se zavedamo, da brez podpore vas - Prijateljev radia Ognjišče, bi ne mogli biti tukaj, kjer smo.

Iskren BOG POVRNI torej vsakemu in vsem skupaj. Naj bo Gospod, od katerega pride vsak dober dan in vse dobro, milostljiv do vas in vam podeli svoje neizmerne darove za dušo in telo.

Rešitev je morda bližje, ko si predstavljate! (photo: Pixabay / ai generated 8927480_1280) Rešitev je morda bližje, ko si predstavljate! (photo: Pixabay / ai generated 8927480_1280)

Vas boli hrbet? Spremenite navade.

Več kot polovica ljudi se v življenju vsaj občasno sreča z bolečinami v hrbtu, mnogi zaradi njih hudo trpijo. Rešitev je v resnici zelo preprosta, kar potrjujejo zdravniki, kirurgi in terapevti.

Br. Luka Modic, kapucin je duhovni vodja vsebin Stične (photo: NL) Br. Luka Modic, kapucin je duhovni vodja vsebin Stične (photo: NL)

Ta zemlja ni konec, na njej le kampiramo.

Vera je predaja, pravi Luka Modic, začne se, ko prepustimo Bogu, da deluje v nas in vodi naše življenje. "Ko rečemo: "Zgodi se", Bog položi v nas seme, ki se počasi razvija. Tudi vera se mora ...

Cerkev bl. Antona Martina Slomška (photo: Facebook Župnija Košaki) Cerkev bl. Antona Martina Slomška (photo: Facebook Župnija Košaki)

25 let Župnije Maribor Košaki

Župnija bl. škofa Antona Martina Slomška – Maribor Košaki je bila ustanovljena 15. avgusta 1998. Ob svojem drugem pastoralnem obisku v Sloveniji je sedaj že sv. papež Janez Pavel II., 19. ...