Štefan IskraŠtefan Iskra
Marko ZupanMarko Zupan
Petra StoparPetra Stopar

Vrednote se spreminjajo načrtno

Slovenija | 03.08.2010, 10:35

V letnem poročilu Urada za mladino za to leto lahko odkrijemo skriti vir financiranja kampanje novega družinskega zakonika. To pa dokazuje, da se vrednota družine ne spreminja sama od sebe, temveč je to načrtni cilj že več let trajajoče organizirane in državno sponzorirane kampanje za sprejem Družinskega zakonika, piše na spletni strani 24kul.si.

Ironija je, da vsi davkoplačevalci plačujemo homoseksualne aktiviste in vladno politiko, ki je neposredno uprta zoper vrednoto družine in pravico vsakega otroka do očeta in matere. O tem pa naši mediji in novinarji v veliki večini ne smejo ali pa nočejo poročati.

V letnem poročilu Urada za mladino najdemo informacijo, da vlada preko različnih razpisov financira prizadevanja homoseksualnih organizacij za razvrednotenje družine ter uvedbo posvojitve otrok v homoseksualne skupnosti, še piše spletni portal 24kul.si.

Tako je Amnesty International - odločni zagovornik protidružinske ideologije v Sloveniji prejel 9000 evrov, društvo Legebitra nekaj več kot 8000 evrov, Društvo za integracijo homoseksualnosti skoraj 9000 evrov.

Na razpisu omenjenega urada pa najdemo tudi Društvo Škuc, ki je sponzorirano s skoraj 15 tisoč evri. Omenjena organizacija je ena od številnih pokroviteljic Parade ponosa.

V letu, ko vlada na vsak način želi sprejeti predlog Družinskega zakonika, se torej davkoplačevalski denar namenja za medijsko indoktriniranje Slovenk in Slovencev, ki se z omenjenim predlogom ne strinjajo.

Sovražen radijski spot

Primer takšne državno sponzorirane ideološko sporne kampanje je radijski spot v podporo istospolnim porokam in posvojitvam, ki se bo v kratkem vrtel na radijskih postajah po vsej Sloveniji. V spotu je izrečena celo nestrpna napoved "Ljudi brez posluha bo potrebno "žal" utišati..." Brez posluha so mišljeni tisti, ki ne podpirajo homoseksualnih posvojitev otrok. Financiranje in predvajanje tega diskriminatornega in žaljivega radijskega spota bomo plačali vsi Slovenci in Slovenke.

Naj dodamo še to, da so po do sedaj zbranih informacijah slovenski homoseksualni aktivisti dobili v času priprave in sprejema spornega predloga družinskega zakonika že več kot 431.000 evrov. Od tega nekaj s strani mestne občine Ljubljana, ameriške in škotske organizacije, ki podpirata homoseksualne aktiviste, ameriškega veleposlaništva ter Študentske organizacije v Ljubljani.

Slovenija, Sociala
Spominski shod Nove slovenske zaveze leta 2015 na katerem so se spomnili vseh žrtev komunističnega nasilja. (photo: STA) Spominski shod Nove slovenske zaveze leta 2015 na katerem so se spomnili vseh žrtev komunističnega nasilja. (photo: STA)

Začelo se bo z zvonjenjem zvonov po vsej Sloveniji

Na Trgu republike v Ljubljani bo drevi slovesnost v spomin na žrtve komunističnega nasilja. Dogodek, ki bo potekal v duhu lani ukinjenega narodnega dneva spomina, pripravljajo Nova Slovenska ...

Dan spomina na žrtve komunističnega nasilja: Utrinek iz slovesnosti 16.05.2023 (photo: ARO) Dan spomina na žrtve komunističnega nasilja: Utrinek iz slovesnosti 16.05.2023 (photo: ARO)

Dan spomina

Ta četrtek, 16. maja ob 21. uri, na predvečer lani ukinjenega narodnega dneva spomina na žrtve komunističnega nasilja, smo spet povabljeni na slovesnost na Trg republike v Ljubljani. Štiri civilno ...