Matjaž MerljakMatjaž Merljak
Mark GazvodaMark Gazvoda
Marcel KrekMarcel Krek
Že prebirate novo revijo PRO? (foto: Andrej Jerman)
Že prebirate novo revijo PRO? | (foto: Andrej Jerman)

Nova jesenska revija Prijatelji Radia Ognjišče (PRO)

Radijski utrip | 03.10.2024, 12:02 Mirjam Judež

Izšla je nova revija Prijatelji Radia Ognjišče. Ustvarjamo jo z mislimi na naše poslušalce, predvsem na Prijatelje Radia Ognjišče (PRO), brez katerih radio ne bi zmogel preživeti, saj prispevajo približno polovico sredstev za delovanje in razvoj radia. V tokratni jesenski številki na poseben način odmeva naše kolesarsko romanje Od Marije k Mariji.

Revija PRO je en od posebnih znakov naše pozornosti in hvaležnosti za to dobroto in vsi naši podporni člani ste jo že dobili po pošti.

Vsi ostali naši poslušalci, ki (še) niste PRO (lahko pa to zelo hitro postanete), jo lahko prelistate v spletni obliki ali preverite, če je morda na mizici z verskim tiskom v vaši župniji. Tam jo lahko vzamete brezplačno.

 

Kazalo jesenske številke PRO 2024
Kazalo jesenske številke PRO 2024 © Andrej Jerman

Tokratna revija prinaša obilo zanimivih tem in gostov, le preverite. Vabljeni tudi k "branju" oglasov, zaradi katerih lahko revija na domove naših podpornih članov pride brezplačno.

 Želimo vam prijetno branje!

 

Radijski utrip
Marija Cigoj in duhovnik spremljevalec skupnosti Srce p. Ivan Platovnjak v studiu Radia Ognjišče (photo: Marjana Debevec) Marija Cigoj in duhovnik spremljevalec skupnosti Srce p. Ivan Platovnjak v studiu Radia Ognjišče (photo: Marjana Debevec)

Ko se ti sesuje svet...

Razveza, ločitev, razhod, zapuščenost so ene najbolj bočeih travm, ki lahko doletijo človeka. Ločeni so bili pogosto v Cerkvi odrinjeni na rob, saj jim nismo znali prisluhniti in sprejeti ...

Duhovnik Mitja Markovič v prenosnem radijskem studiu (photo: Rok Mihevc) Duhovnik Mitja Markovič v prenosnem radijskem studiu (photo: Rok Mihevc)

Pri vprašanju vere so "meritve vernosti" nemogoče

V oddaji »Za življenje« smo v soboto, na dan »Stične mladih 2024« gostili duhovnika Mitjo Markoviča, ki je bil tako eden izmed gostov, ki smo jih tisto živahno dopoldne gostili v našem potujočem ...

Donald Trump in Kamala Harris (photo: pixabay) Donald Trump in Kamala Harris (photo: pixabay)

Kaj bo odločilo ameriške volitve?

V Združenih državah Amerike bodo čez mesec dni volili predsednika države. V boju za omenjeni položaj sta nekdanji predsednik in republikanski kandidat Donald Trump ter aktualna podpredsednica in ...