Slavi KoširSlavi Košir
Mark GazvodaMark Gazvoda
Helena KrižnikHelena Križnik
Lidija Zupanič z mamo in prijatelji (foto: Rok Mihevc)
Lidija Zupanič z mamo in prijatelji | (foto: Rok Mihevc)

To zmorete samo vi!

Radijski utrip | 14.06.2024, 08:12 Alen Salihović

Naše počitnice ob Črnem morju se počasi končujejo. V tem zapisu bi vam radi predstavili naš hotel Turquoise, ki ima oceno štirih zvezdic in je bil v celoti prenovljen leta 2015. Nahaja se na sami obali Črnega morja z lastno peščeno plažo, ki omogoča občudovanje čudovitih sončnih vzhodov. Od hotela do središča kraja vodi ob cesti sprehajalna pot s številnimi restavracijami, prodajalnami spominkov, lokali in bari. Sobe so sodobno opremljene in prostorne s stranskim oz. delnim pogledom na morje, bazen ali park. Hotel ima tudi zunanji bazen. Za goste hotela so senčniki in ležalniki ob bazenu in na plaži.

Ker smo zapolnili postelje in sobe v omenjenem hotelu smo imeli na voljo še sosednji hotel Afrodita.

Kako 22. radijske počitnice vidi Lidija Zupanič?

»To zmorete samo vi« sem večkrat slišala v teh dneh, kar smo skupaj z našimi počitnikarji. Ob odkrivanju tuje dežele in destinacije, kamor nas hvala Bogu, vsako leto znova varno pripeljejo vozniki, je nadvse pomemben tudi program, ki ga pripravljamo radijci. In kot je videti in slišati tudi letos, so počitnikarji z njim nadvse zadovoljni.

Lepo je iz leta v leto videvati znane obraze in z njimi ponovno pokramljati. In vsako leto znova je veliko veselje videti nove obraze, jih spoznati in sprejeti v krog poznanstva, v počitniški krog radijskih poslušalcev. Hvaležna sem, da imamo priložnost na počitnicah pokazati tudi druge talente, ki preko radijskih valov niso vidni. Hvaležna sem za vsak znani obraz, vsak nov obraz, vsako zgodbo, ki jo piše življenje. Vse našteto me izjemno bogati in iskrena hvaležnost, ki sije iz obrazov udeležencev počitnic, mi daje »bencina« za naprej.

Lepo se imamo tudi letos in 22. radijske počitnice se prevešajo že v drugo polovico.
In zaupam vam, da smo današnji šesti počitniški dan eni preživeli na ladjicah po Donavi, drugi so imeli prosti čas. Zvečer smo se pošteno nasmejali ob naših dveh »radijskih komedijantih« Juretu in Marjanu, na naš račun, na račun počitnic in na račun nas radijcev.

Pošteno smo se nasmejali, od srca, do solz. In spet dobili potrditev, tako mi sodelavci kot tudi počitnikarji, da se na počitnicah kažejo takšni in drugačni talenti. A dnevi tečejo tudi na počitnicah. Jutrišnji prosti čas bomo izkoristili za počitek in, na žalost, tudi za pakiranje, saj v soboto že zapuščamo počitniški kompleks Venus. Čaka nas tridnevna pot proti domu, za katero upamo, da bo srečna, vemo pa, da bomo videli veliko zanimivih mest in občudovali zanimivosti. In zato vam zadovoljni mahamo z nasmehom in hvaležnostjo za vse, kar skupaj preživljamo v Romuniji.

Radijski utrip, Radijske počitnice, Novice
Osvežitvene vožnje za velikane vožnje (photo: vozimse.si) Osvežitvene vožnje za velikane vožnje (photo: vozimse.si)

Osvežitvene vožnje za velikane vožnje

Vsi, ki vozijo, so bolj ali manj prepričani, da to opravljajo odlično. Če smo čisto pošteni, bi vsakemu od nas koristil napotek, kako smo lahko še boljši. Osvežitvena vožnja je prava izbira, o ...

Študent (photo: pixabay) Študent (photo: pixabay)

Točkujejo se cenzus, uspeh in razdalja

Študenti višješolskega in visokošolskega študijskega programa lahko zaprosijo za bivanje v študentskem domu ali pri zasebnikih za prihajajoče študijsko leto. Kandidati prošnjo za sprejem oddajo ...