Maja MorelaMaja Morela
Jakob ČukJakob Čuk
Marjana DebevecMarjana Debevec
Že prebirate novo revijo PRO? (foto: ARO)
Že prebirate novo revijo PRO? | (foto: ARO)

Nova revija Prijatelji Radia Ognjišče

Radijski utrip | 04.03.2024, 10:49 Mirjam Judež

Izšla je nova revija Prijatelji Radia Ognjišče. Ustvarjamo jo z mislimi na naše poslušalce, predvsem na Prijatelje Radia Ognjišče (PRO), brez katerih radio ne bi zmogel preživeti, saj prispevajo približno polovico sredstev za delovanje in razvoj radia. 

Revija PRO je en od posebnih znakov naše pozornosti in hvaležnosti za to dobroto in vsi naši podporni člani ste jo že dobili po pošti.

Vsi ostali naši poslušalci, ki (še) niste PRO (lahko pa to zelo hitro postanete), jo lahko prelistate v spletni obliki ali preverite, če je morda na mizici z verskim tiskom v vaši župniji. Tam jo lahko vzamete brezplačno.

Vsebina nove revije PRO - Pomlad 2024
Vsebina nove revije PRO - Pomlad 2024 © ARO

Tokratna revija prinaša obilo zanimivih tem in gostov, le preverite. Vabljeni tudi k "branju" oglasov, zaradi katerih lahko revija na domove naših podpornih članov pride brezplačno.

 Želimo vam prijetno branje!

 

Radijski utrip
Boj s pozebo v nasadih borovnic na ljubljanskem barju (photo: Rok Mihevc) Boj s pozebo v nasadih borovnic na ljubljanskem barju (photo: Rok Mihevc)

Kolikšno škodo je povzročila pozeba? #podkast

Po prehodu izrazite hladne fronte pred tednom dni, smo v petek, v nedeljo in včeraj bili priče pozebi. Razmere so se krajevno zelo razlikovale, prav vse sadjarje in kmete pa je strah, da to pomeni ...

Lojze Čemažar (photo: Jože Bartolj) Lojze Čemažar (photo: Jože Bartolj)

Pri svojem delu vedno izpostavi bistveno

Lojze Čemažar je z nami v oddaji Naš gost spregovoril o svoji umetniški poti, pomenu družine, šol, ki so ga oblikovale in se zahvalil za prejeto priznanje sv. Cirila in Metoda.