Jure SešekJure Sešek
Miha MočnikMiha Močnik
Že prebirate novo revijo PRO? (foto: ARO)
Že prebirate novo revijo PRO? | (foto: ARO)

Nova revija Prijatelji Radia Ognjišče

Radijski utrip | 04.03.2024, 10:49 Mirjam Judež

Izšla je nova revija Prijatelji Radia Ognjišče. Ustvarjamo jo z mislimi na naše poslušalce, predvsem na Prijatelje Radia Ognjišče (PRO), brez katerih radio ne bi zmogel preživeti, saj prispevajo približno polovico sredstev za delovanje in razvoj radia. 

Revija PRO je en od posebnih znakov naše pozornosti in hvaležnosti za to dobroto in vsi naši podporni člani ste jo že dobili po pošti.

Vsi ostali naši poslušalci, ki (še) niste PRO (lahko pa to zelo hitro postanete), jo lahko prelistate v spletni obliki ali preverite, če je morda na mizici z verskim tiskom v vaši župniji. Tam jo lahko vzamete brezplačno.

Vsebina nove revije PRO - Pomlad 2024
Vsebina nove revije PRO - Pomlad 2024 © ARO

Tokratna revija prinaša obilo zanimivih tem in gostov, le preverite. Vabljeni tudi k "branju" oglasov, zaradi katerih lahko revija na domove naših podpornih članov pride brezplačno.

 Želimo vam prijetno branje!

 

Radijski utrip
Dijaki frizerske šole so uredili stanovalce doma starejših (photo: FB DEOS Center starejših Črnuče) Dijaki frizerske šole so uredili stanovalce doma starejših (photo: FB DEOS Center starejših Črnuče)

Kaj hitro se je naredila prava vrsta ...

Tudi v DEOS Center starejših Črnuče je prišla pomlad in s tem čas za spremembe. Tako so stanovalci medse povabili dijaki Srednje frizerske šole, ki so se vabilu z veseljem odzvali, pišejo na ...