Jure SešekJure Sešek
Miha MočnikMiha Močnik
msgr. Miro Šlibar (foto: Rok Mihevc)
msgr. Miro Šlibar | (foto: Rok Mihevc)

Halo? Je tam duhovnik?

Radijski utrip | 18.02.2024, 07:05 Mirjam Judež

Osamljenosti je zelo veliko, sploh med starejšimi, časa za pogovor pa vse manj. Včasih se porodi vprašanje, dvom ali se zgodi življenjska situacija, o čemer bi se radi pogovorili z duhovnikom.

Na pobudo Radia Ognjišče je duhovnik Miro Šlibar pripravljen na telefonski pogovor z vami, našimi poslušalci. Strinjali smo se, da je prav, da stopimo skupaj za dober namen, za manj osamljenosti. Pridobili smo "prijazno" telefonsko številko, ki si jo boste hitro zapomnili.

Sočutno uho vas bo poslušalo vsak torek med 10. in 12. uro. Pokličite 051 245 255. 

Gospod Šlibar bo usklajeval duhovnike, ki vam bodo na voljo ob torkih, pa tudi sam si bo vzel čas za pogovor z vami. Sočutno uho vas bo poslušalo vsak torek med 10. in 12. uro. Pokličite 051 245 255. Če je kaj nujnega, pa pošljite SMS sporočilo in nekdo vas bo poklical, pa čeprav ne bo torek.

Radijski utrip
Dijaki frizerske šole so uredili stanovalce doma starejših (photo: FB DEOS Center starejših Črnuče) Dijaki frizerske šole so uredili stanovalce doma starejših (photo: FB DEOS Center starejših Črnuče)

Kaj hitro se je naredila prava vrsta ...

Tudi v DEOS Center starejših Črnuče je prišla pomlad in s tem čas za spremembe. Tako so stanovalci medse povabili dijaki Srednje frizerske šole, ki so se vabilu z veseljem odzvali, pišejo na ...