Maja MorelaMaja Morela
Jakob ČukJakob Čuk
Marjana DebevecMarjana Debevec
msgr. Miro Šlibar (foto: Rok Mihevc)
msgr. Miro Šlibar | (foto: Rok Mihevc)

Halo? Je tam duhovnik?

Radijski utrip | 18.02.2024, 07:05 Mirjam Judež

Osamljenosti je zelo veliko, sploh med starejšimi, časa za pogovor pa vse manj. Včasih se porodi vprašanje, dvom ali se zgodi življenjska situacija, o čemer bi se radi pogovorili z duhovnikom.

Na pobudo Radia Ognjišče je duhovnik Miro Šlibar pripravljen na telefonski pogovor z vami, našimi poslušalci. Strinjali smo se, da je prav, da stopimo skupaj za dober namen, za manj osamljenosti. Pridobili smo "prijazno" telefonsko številko, ki si jo boste hitro zapomnili.

Sočutno uho vas bo poslušalo vsak torek med 10. in 12. uro. Pokličite 051 245 255. 

Gospod Šlibar bo usklajeval duhovnike, ki vam bodo na voljo ob torkih, pa tudi sam si bo vzel čas za pogovor z vami. Sočutno uho vas bo poslušalo vsak torek med 10. in 12. uro. Pokličite 051 245 255. Če je kaj nujnega, pa pošljite SMS sporočilo in nekdo vas bo poklical, pa čeprav ne bo torek.

Radijski utrip
Boj s pozebo v nasadih borovnic na ljubljanskem barju (photo: Rok Mihevc) Boj s pozebo v nasadih borovnic na ljubljanskem barju (photo: Rok Mihevc)

Kolikšno škodo je povzročila pozeba? #podkast

Po prehodu izrazite hladne fronte pred tednom dni, smo v petek, v nedeljo in včeraj bili priče pozebi. Razmere so se krajevno zelo razlikovale, prav vse sadjarje in kmete pa je strah, da to pomeni ...

Lojze Čemažar (photo: Jože Bartolj) Lojze Čemažar (photo: Jože Bartolj)

Pri svojem delu vedno izpostavi bistveno

Lojze Čemažar je z nami v oddaji Naš gost spregovoril o svoji umetniški poti, pomenu družine, šol, ki so ga oblikovale in se zahvalil za prejeto priznanje sv. Cirila in Metoda.