Matjaž MerljakMatjaž Merljak
Marko ZupanMarko Zupan
Alen SalihovićAlen Salihović
Papež Frančišek (foto: Vatican Media)
Papež Frančišek | (foto: Vatican Media)

Papež v bolnišnici opravil nekaj diagnostičnih testov

Svet | 28.02.2024, 14:12 Marta Jerebič

Potem ko je papež Frančišek prejšnje dni zaradi simptomov blage gripe odpovedal nekaj avdienc, se je danes pojavil na splošni avdienci, ki je potekala v dvorani Pavla VI.

Navzočim je povedal, da je še vedno prehlajen, branje kateheze pa je prepustil sodelavcu.

Po avdienci je v bolnišnici na otoku na reki Tiberi v Rimu opravil nekaj diagnostičnih preiskav in se zatem vrnil v Vatikan, je sporočil Tiskovni urad Svetega sedeža, ki je potrdil, da bo sveti oče, kot načrtovano, 2. marca sprejel nemškega kanclerja Olafa Scholza. 

Svet
Obzorja duha (photo: Zajem zaslona) Obzorja duha (photo: Zajem zaslona)

Cenzura v oddaji Obzorja duha?

»Žalostna sem zaradi dogajanj... Nov prevod Svetega pisma iz izvirnih jezikov v slovenski jezik, vrhunsko delo v slovenski zgodovini za študij in razumevanje nam vsem, prispevek v oddaji Obzorja ...

Družine potrebujejo spodbud in medsebojne podpore ter zgledov.  (photo: lj_nadskofija) Družine potrebujejo spodbud in medsebojne podpore ter zgledov.  (photo: lj_nadskofija)

Vzemimo Boga zares

Živimo v duhovni shizofreniji, ki na prvi pogled ni prepoznavna. Na eni strani poudarjamo, kako imamo pravico izbrati lastni slog in stil življenja, kako je naša pravica izbira identitete, celo ...