Jure SešekJure Sešek
Miha MočnikMiha Močnik
Tanja DominkoTanja Dominko
Urednik spletnega portala Domovina Martin Nahtigal (foto: Rok Mihevc)
Urednik spletnega portala Domovina Martin Nahtigal | (foto: Rok Mihevc)

Urednik portala Domovina.je Martin Nahtigal: Ta vlada je hodeča afera!

Slovenija | 16.02.2024, 15:09 Alen Salihović

V minulem tednu je bilo na političnem parketu precej pestro. Dogajanje je za Radio Ognjišče komentiral urednik spletne strani Domovina.je Martin Nahtigal. Vabljeni, da prisluhnete kratkemu pogovoru.

Najprej je završalo v SDS, ko je prvak stranke Janez Janša v pogovoru za N1 dejal, da bo očitno nastala poslanska skupina iz poslancev, ki ne sledijo več volji volivcev. Ob tem je imel v mislih poslanske kolege Anžeta Logarja, Evo Irgl in Dejana Kaloha, ki naj bi delo nadaljevali v Platformi Sodelovanja.

Nato smo le videli odhod ministrice za pravosodje Dominike Švarc Pipan, ki pa ni prinesel neke velike kohezije v koaliciji. Nenavaden nakup sodne stavbe pa je odnesel tudi državnega sekretarja Igorja Šoltesa.

Zanimalo pa nas je tudi dogajanje in odzivi NSi in Ljudmile Novak po odboru za peticije v Evropskem parlemantu. 

Slovenija, Politika, Evropska Unija, Novice
Dijaki frizerske šole so uredili stanovalce doma starejših (photo: FB DEOS Center starejših Črnuče) Dijaki frizerske šole so uredili stanovalce doma starejših (photo: FB DEOS Center starejših Črnuče)

Kaj hitro se je naredila prava vrsta ...

Tudi v DEOS Center starejših Črnuče je prišla pomlad in s tem čas za spremembe. Tako so stanovalci medse povabili dijaki Srednje frizerske šole, ki so se vabilu z veseljem odzvali, pišejo na ...