Jure SešekJure Sešek
Miha MočnikMiha Močnik
Kapela v prostorih Zavoda Ž!VIM (foto: Zavod Ž!VIM)
Kapela v prostorih Zavoda Ž!VIM | (foto: Zavod Ž!VIM)

V kapeli Zavoda ŽIVIM križev pot za življenje

Novice | 16.02.2024, 13:36 Marjana Debevec

Obhajamo prvi postni petek, ko bodo po številnih cerkvah pripravili pobožnosti križevega pota. Križev pot bodo molili tudi na drugih pomenljivih krajih. Zavod Živim vabi k molitvi križevega pota ZA življenje.

Zavod Ž!VIM vabi na molitvev križevega pota ZA življenje, ki ga bodo molili v kapeli Zavoda. Skupaj s trpljenjem in darovanjem našega Gospoda Jezusa Kristusa bodo spremljali križev pot noseče mamice in njenega nerojenega otroka.

Noseča mamica v stiski, ki nima podpore bližnjih ter doživlja različne pritiske, vidi umetni splav kot edino možno rešitev. Zato bodo ta križev pot darovali predvsem za vse nosečnice, ki so v stiski in razmišljajo o splavu.

Molitev bo potekala vsak postni petek ob treh popoldne v kapeli Zavoda ŽIV!M. Začnemo na prvi postni petek, tj. 16. februarja 2024.

Križev pot ZA življenje bo potekal tudi v župniji Peče, vsak postni petek po večerni sveti maši. Sveta maša se tam prične ob 17. uri.

Plakat, ki vabi na križev pot
Plakat, ki vabi na križev pot © Zavod Ž!VIM

Zavod ŽIV!M se nahaja v centru Ljubljane, na Potočnikovi ulici 8. Ob hiši je možnost parkiranja avtomobilov. Za več informacij lahko pišete na: info@zavod-zivim.si ali pokličete na 040 577 468.

Novice
Dijaki frizerske šole so uredili stanovalce doma starejših (photo: FB DEOS Center starejših Črnuče) Dijaki frizerske šole so uredili stanovalce doma starejših (photo: FB DEOS Center starejših Črnuče)

Kaj hitro se je naredila prava vrsta ...

Tudi v DEOS Center starejših Črnuče je prišla pomlad in s tem čas za spremembe. Tako so stanovalci medse povabili dijaki Srednje frizerske šole, ki so se vabilu z veseljem odzvali, pišejo na ...