Maja MorelaMaja Morela
Jakob ČukJakob Čuk
Marjana DebevecMarjana Debevec
Utrinek z Ritma srca 2023 (foto: Rok Mihevc)
Utrinek z Ritma srca 2023 | (foto: Rok Mihevc)

Razpis za festival Ritem srca 2024

Radijski utrip | 29.01.2024, 14:10 Andrej Jerman

Z veseljem sporočamo, da festival Ritem srca 2024 tudi letos bo! Potekal bo v torek, 21. maja, na prostem na forumu Zavoda sv. Stanislava v Šentvidu v Ljubljani in kot vsako leto tudi letos iščemo nove slovenske sodobne krščanske pesmi, ki se bodo predstavile na festivalskem odru.

Pomagamo vam pri izvajalcu

K prijavi na festivalski razpis zato lepo vabimo tako avtorje kot tudi izvajalce (če ste avtor, a niste izvajalec, vam lahko pomagamo poiskati koga, ki bi vašo pesem morda izvajal in se na razpis lahko prijavite skupaj , ipd.).

Rok za oddajo prijav je 20. februar

Zadnji rok za oddajo prijav je 20. februar 2024, na tej povezavi pa se nahaja letošnji razpis in prijavni obrazci. Vse prispele prijave bo strokovna komisija pregledala in med njimi izbrala tiste, ki se bodo spomladi na festivalu tudi predstavili.

Potekal bo v torek, 21. maja 2024, na prostem na forumu Zavoda sv. Stanislava v Šentvidu v Ljubljani in kot vsako leto tudi letos iščemo nove slovenske sodobne krščanske pesmi, ki se bodo predstavile na festivalskem odru.

Povejte naprej

V primeru nejasnosti smo na voljo za dodatna pojasnila. V kolikor pa poznate še koga, ki bi ga napisano utegnilo zanimati, prosimo, posredujte naprej.

RAZPIS RITEM SRCA 2024

Radijski utrip
Boj s pozebo v nasadih borovnic na ljubljanskem barju (photo: Rok Mihevc) Boj s pozebo v nasadih borovnic na ljubljanskem barju (photo: Rok Mihevc)

Kolikšno škodo je povzročila pozeba? #podkast

Po prehodu izrazite hladne fronte pred tednom dni, smo v petek, v nedeljo in včeraj bili priče pozebi. Razmere so se krajevno zelo razlikovale, prav vse sadjarje in kmete pa je strah, da to pomeni ...

Lojze Čemažar (photo: Jože Bartolj) Lojze Čemažar (photo: Jože Bartolj)

Pri svojem delu vedno izpostavi bistveno

Lojze Čemažar je z nami v oddaji Naš gost spregovoril o svoji umetniški poti, pomenu družine, šol, ki so ga oblikovale in se zahvalil za prejeto priznanje sv. Cirila in Metoda.