Blaž LesnikBlaž Lesnik
Boštjan SmoleBoštjan Smole
Alen SalihovićAlen Salihović
Misijonar Peter Opeka (foto: Izidor Šček)
Misijonar Peter Opeka | (foto: Izidor Šček)

Kje boste lahko prisluhnili misijonarju Opeki?

Slovenija | 14.11.2023, 09:10 Rok Mihevc

Na obisk v domovino prihaja misijonar na Madagaskarju Pedro Opeka. Na brniško letališče bo prispel v torek, v naslednjih dneh, od 1. do 6. decembra bodo sledila srečevanja z njim. Z Misijonskega središča Slovenije vabijo, da se udeležimo javnih dogodkov, ki jih bo imel v tem času.

  • Osrednji dogodek za mariborsko metropolijo bo sveta maša z nagovorom v nedeljo, 3. decembra, ob 15.00 v mariborski stolnici.

  • V Ljubljani bo sveta maša z radijskim prenosom v nedeljo, 3. decembra, ob 10.00 v frančiškanski cerkvi Marijinega oznanjenja na Tromostovju.

  • V ponedeljek, 4. decembra, ob 19.00 pa bo osrednje javno pričevanje z glasbenimi gosti v športni dvorani Medvode. Za javno pričevanje v Medvodah je potrebno rezervirati vstopnice preko pisarne Misijonskega središča Slovenije na kontaktih: 01/300 59 50; info@missio.si; www.missio.si

  • Predvidena sta tudi lokalna dogodka v Domu sv. Jožefa v Celju in v Velikih Laščah.

  • Program dogajanja je v oddaji Pojdite in učite predstavil tajnik Misijonskega središča Slovenije Janko Pirc. Prisluhnite mu tukaj.
    Peter Opeka prihaja v Slovenijo
    Peter Opeka prihaja v Slovenijo

Možnost darovanja

Na Misijonskem središču še vabijo, da obisk misijonarja Pedra Opeke podprete z molitvijo. "Obisk pa ima tudi dobrodelni namen, da podpremo številne projekte misijona Akamasoa na Madagaskarju. Z darovi podpremo predvsem zagotavljanje dnevnega obroka za več tisoč otrok, ki se šola v misijonskih šolah. Za Pedra Opeko lahko darujete na naslednjem naslovu. Za vsak dar se vnaprej zahvaljujemo!"

TRR:               SI56 0201 4005 1368 933
Namen:         Pedro Opeka
Sklic:              SI00 249018

Slovenija
Natalija Hormuth (photo: Osebni arhiv) Natalija Hormuth (photo: Osebni arhiv)

Zakaj je glas pot, ki vodi do harmonije?

Natalija Hormuth je profesorica latinščine in francoščine, svetovalka za celostno življenje in zdravje, coaching za vodenje z vrednotami, coaching za zavestno uporabo svojega glasu in solo pevka.