Nataša LičenNataša Ličen
Andrej NovljanAndrej Novljan
Tanja DominkoTanja Dominko
Uničenje v Mozirskem gaju (foto: FB Mozirski gaj)
Uničenje v Mozirskem gaju | (foto: FB Mozirski gaj)

V ujmi uničen tudi Mozirski gaj, slovenski vrtnarji ponudili sadike.

| 21.08.2023, 07:59 Alen Salihović

Če želite sodelovati pri sanaciji v Mozirskem gaju, lahko to sporočite na številko 041 691 939. Še naprej pa lahko svojo pripravljenost za pomoč kjerkoli na prizadetih območjih izrazite na Karitas in preko spletne strani civilne zaščite: Poplave 2023.


"Če bo imel še kdo čas in voljo, povabimo, da se nam v prihodnjih dneh in tednih pridružite pri sanaciji. Zelo vas bomo veseli vsak dan od 9. do 16. ure direktno v parku. Orodje je večinoma na voljo, poskrbite le, da se boste primerno obuli in oblekli. Iskrena hvala vsem, ki ste nam že pomagali in tistim, ki nam še boste," so zapisali na FB profilu. 

Če želite sodelovati pri sanaciji v Mozirskem gaju, lahko to sporočite na številko 041 691 939.Še naprej pa lahko svojo pripravljenost za pomoč kjerkoli na prizadetih območjih  izrazite na Karitas in preko spletne strani civilne zaščite: Poplave 2023.

Mami je bila na veliko noč pri sestri na obisku. Premik na drugo lokacijo je bil cel podvig. :) (photo: Urša Sešek) Mami je bila na veliko noč pri sestri na obisku. Premik na drugo lokacijo je bil cel podvig. :) (photo: Urša Sešek)

Skrb za ostarelo mami

Živimo v hiši skupaj z mamo, ki ima 85 let. Po možganski kapi 11 let nazaj se je življenje zanjo močno spremenilo. Spremenilo se je tudi za tiste, ki živimo z njo in skrbimo zanjo: to sta sestrina ...

Ta konec tedna priložnost za spoznavanje kakovostne arhitekture (photo: odprtehise) Ta konec tedna priložnost za spoznavanje kakovostne arhitekture (photo: odprtehise)

Dobra arhitektura ni modna muha.

Odprte hiše Slovenije, vseslovenski tridnevni arhitekturni festival, letos že petnajstič po vrsti odpira najsodobnejšo slovensko arhitekturno produkcijo, nove in prenovljene arhitekturne projekte ...