Slavi KoširSlavi Košir
Jakob ČukJakob Čuk
Andrej ŠinkoAndrej Šinko
Uničenje v Mozirskem gaju (foto: FB Mozirski gaj)
Uničenje v Mozirskem gaju | (foto: FB Mozirski gaj)

V ujmi uničen tudi Mozirski gaj, slovenski vrtnarji ponudili sadike.

| 21.08.2023, 07:59 Alen Salihović

Če želite sodelovati pri sanaciji v Mozirskem gaju, lahko to sporočite na številko 041 691 939. Še naprej pa lahko svojo pripravljenost za pomoč kjerkoli na prizadetih območjih izrazite na Karitas in preko spletne strani civilne zaščite: Poplave 2023.


"Če bo imel še kdo čas in voljo, povabimo, da se nam v prihodnjih dneh in tednih pridružite pri sanaciji. Zelo vas bomo veseli vsak dan od 9. do 16. ure direktno v parku. Orodje je večinoma na voljo, poskrbite le, da se boste primerno obuli in oblekli. Iskrena hvala vsem, ki ste nam že pomagali in tistim, ki nam še boste," so zapisali na FB profilu. 

Če želite sodelovati pri sanaciji v Mozirskem gaju, lahko to sporočite na številko 041 691 939.Še naprej pa lahko svojo pripravljenost za pomoč kjerkoli na prizadetih območjih  izrazite na Karitas in preko spletne strani civilne zaščite: Poplave 2023.

Duhovniki (photo: Rok Mihevc) Duhovniki (photo: Rok Mihevc)

»Vladajoči našega dela ne razumejo«

Na spremembe zakona o verski svobodi so se odzvale tudi verske skupnosti. Vladajoče spodbujajo, da obudijo pristen dialog z verskimi skupnostmi, izogibajoč se enostranskih in škodljivih odločitev. ...