Jure SešekJure Sešek
Miha MočnikMiha Močnik
Alen SalihovićAlen Salihović
Molitev, zbranost, tišina (foto: Pexels / Pixabay)
Molitev, zbranost, tišina | (foto: Pexels / Pixabay)

Z gorečo molitvijo proti satanističnemu zlu

Novice | 28.04.2023, 11:38 Marjana Debevec

Bostonska nadškofija se je odzvala na enega največjih satanskih dogodkov v zgodovini, ki bo od danes do nedelje potekal v Bostonu v ZDA.

Kardinal Sean O'Malley je povabil k evharističnim čaščenjem, katoliškim pobožnostim in goreči molitvi. Tridnevne molitve bodo po poročanju medjugorje-info pripravili v vseh večjih svetiščih in po vseh samostanih. Nadškofija je župnijam razdelila tudi podobice z molitvijo k sv. nadangelu Mihaelu.

Eden od osrednjih ciljev satanističnih združenj je prizadevanje za splav, kar je razvidno tudi na njihovi spletni strani. Februarja je Satanic Temple napovedal odprtje brezplačne klinike za splav v Novi Mehiki. Spletna klinika bo po pošti pošiljala tablete za medicinski splav tistim, ki želijo izvesti verski ritual splava Satanističnega templja.

Omenjeno združenje je črno mašo s skrunitvijo hostije izvedlo tudi v kampusu univerze, v zadnjih letih pa se borijo predvsem proti molitvam v šolah in slikam s krščansko tematiko v javnih prostorih.

H goreči molitvi, da bi dobro zmagalo, smo povabljeni tudi vsi verniki v Sloveniji.

Novice
Natalija Hormuth (photo: Osebni arhiv) Natalija Hormuth (photo: Osebni arhiv)

Zakaj je glas pot, ki vodi do harmonije?

Natalija Hormuth je profesorica latinščine in francoščine, svetovalka za celostno življenje in zdravje, coaching za vodenje z vrednotami, coaching za zavestno uporabo svojega glasu in solo pevka.

Širimo ljubezen z majhnimi dejanji.  (photo: NL) Širimo ljubezen z majhnimi dejanji.  (photo: NL)

Pismo za lepši dan

Ob Tednu Karitas spomnimo znova na projekte Mlade Karitas - young Caritas, ki odgovarjajo na različne potrebe ljudi. Miklavževi angelčki so večino daril že pomagali zbrati in zaviti, samo še ...