Slavi KoširSlavi Košir
Matej KržišnikMatej Kržišnik
Andrej ŠinkoAndrej Šinko
Molitev, zbranost, tišina (foto: Pexels / Pixabay)
Molitev, zbranost, tišina | (foto: Pexels / Pixabay)

Z gorečo molitvijo proti satanističnemu zlu

Novice | 28.04.2023, 11:38 Marjana Debevec

Bostonska nadškofija se je odzvala na enega največjih satanskih dogodkov v zgodovini, ki bo od danes do nedelje potekal v Bostonu v ZDA.

Kardinal Sean O'Malley je povabil k evharističnim čaščenjem, katoliškim pobožnostim in goreči molitvi. Tridnevne molitve bodo po poročanju medjugorje-info pripravili v vseh večjih svetiščih in po vseh samostanih. Nadškofija je župnijam razdelila tudi podobice z molitvijo k sv. nadangelu Mihaelu.

Eden od osrednjih ciljev satanističnih združenj je prizadevanje za splav, kar je razvidno tudi na njihovi spletni strani. Februarja je Satanic Temple napovedal odprtje brezplačne klinike za splav v Novi Mehiki. Spletna klinika bo po pošti pošiljala tablete za medicinski splav tistim, ki želijo izvesti verski ritual splava Satanističnega templja.

Omenjeno združenje je črno mašo s skrunitvijo hostije izvedlo tudi v kampusu univerze, v zadnjih letih pa se borijo predvsem proti molitvam v šolah in slikam s krščansko tematiko v javnih prostorih.

H goreči molitvi, da bi dobro zmagalo, smo povabljeni tudi vsi verniki v Sloveniji.

Novice
Kolesarska dirka po Italiji, 20. etapa: Trbiž - Svete Višarje. Slovenski kolesar Primož Roglič (Jumbo-Visma). (photo: Anže Malovrh/STA) Kolesarska dirka po Italiji, 20. etapa: Trbiž - Svete Višarje. Slovenski kolesar Primož Roglič (Jumbo-Visma). (photo: Anže Malovrh/STA)

Roglič najhitrejši romar na Svete Višarje!

Primož Roglič je tisti, za katerega smo tri tedne, danes pa še prav posebej, stiskali pesti. Naš kolesarski as je že tolikokrat dokazal, da zmore nemogoče, da smo, vse do verige, ki se je snela v ...

Bl. Lojze Grozde (photo: Župnija Mirna / Robert Hladnik) Bl. Lojze Grozde (photo: Župnija Mirna / Robert Hladnik)

Nadškof Hočevar o Grozdetu: Nihče ni smel vedeti …

Na današnji dan obhajamo 100. obletnico rojstva bl. Alojzija Grozdeta, medtem ko je 1. januarja minilo 80 let od njegove mučeniške smrti. Ta veliki življenjski in mučeniški jubilej Škofija Novo ...

Stop vojni v Ukrajini (photo: Pexels) Stop vojni v Ukrajini (photo: Pexels)

Fink, Ferfila in Tomšič o vojni v Ukrajini

Vojna v Ukrajini je terjala na tisoče življenj, milijone razseljenih in uničeno infrastrukturo. Konflikt je pomembno vplival na evropsko soseščino, ki je soočena z zaostrenimi varnostnimi ...