Blaž LesnikBlaž Lesnik
Aleš KarbaAleš Karba
Meta PotočnikMeta Potočnik
Strmoglavljenje potniškega letala v mestu Pokhara  (foto: Twitter)
Strmoglavljenje potniškega letala v mestu Pokhara | (foto: Twitter)

Papežev telegram ob letalski nesreči v Nepalu

Svet | 17.01.2023, 12:58 Rok Mihevc

Sveti oče je predsednici Nepala Devi Bhandari poslal sožalni telegram ob strmoglavljenju letala v mestu Pokhara preteklo nedeljo, piše spletni portal Radia Vatikan.

Papež je v sporočilu izrazil svoje sožalje predsednici in vsem, ki jih je ta tragedija prizadela. Prav tako zagotavlja svojo molitev za tiste, ki sodelujejo pri reševanju in nudijo pomoč. Sveti oče duše pokojnih izroča usmiljenju Vsemogočnega ter nad žalujoče kliče Božjega blagoslova ozdravljenja in miru.

Sveti oče duše pokojnih izroča usmiljenju Vsemogočnega ter nad žalujoče kliče Božjega blagoslova ozdravljenja in miru.

Letalo družbe Yeti Airlines, ki je bilo na poti iz prestolnice Katmandu v Pokharo, je strmoglavilo na območju med novim in starim letališčem v tem drugem največjem nepalskem mestu. Na krovu je bilo 68 potnikov, med njimi trije otroci in en novorojenček ter štirje člani posadke.

Svet
Javni vpogled v opisne in grafične podatke katastra nepremičnin (photo: GURS) Javni vpogled v opisne in grafične podatke katastra nepremičnin (photo: GURS)

Katastrski dohodek leti v nebo?

V zadnjih dneh smo v naše uredništvo prejeli nekaj klicev razburjenih lastnikov zemljišč, ki trdijo, da so v aplikaciji za Javni vpogled v opisne in grafične podatke katastra nepremičnin, za ...

Kdor je miren in srečen, ga imajo ljudje radi. (photo: Gino Crescoli / Pixabay  ) Kdor je miren in srečen, ga imajo ljudje radi. (photo: Gino Crescoli / Pixabay  )

Stres, potrtost, nemoč... ADIJO!

Kako se izkopati iz slabega razpoloženja, iz tesnobe ali stresa? Nasvet izkušene terapevtke je: »Pomagajte si s telesom!« Nevrologinja, doktorica Claudia Croos Müller je razvila metodo iz telesa v ...