Nataša LičenNataša Ličen
Andrej NovljanAndrej Novljan
Petra StoparPetra Stopar
Na deževen dan so nam prinesli veliko sonca (foto: Rok Mihevc)
Na deževen dan so nam prinesli veliko sonca | (foto: Rok Mihevc)

Zakaj so nam otroci in vzgojiteljice podarili žogo? #video

Radijski utrip | 05.12.2022, 13:08 Mirjam Judež

Vsako leto okrog rojstnega dne radia nas obišče Vrtec Dobrega pastirja, ki deluje v okviru Zavoda sv. Stanislava. Preko sto otrok se je obleklo v pelerine in se v dežju sprehodilo do Radia Ognjišče, kjer so nam zapeli pesmico in izročili darilce. Prisrčno!

Žoga v dar za povezanost kolektiva

Ravnateljica Špela Avšič vedno pripravi izviren nagovor in radijci imamo občutek, da se tudi na tak "mali dogodek" skrbno pripravi. "Želimo vam, da bi imeli še veliko dobrih oddaj, da bi bili med seboj povezani in da bi se vaš glas slišal po vsej Sloveniji. Če imamo nogometno ekipo, orkester ali radijsko ekipo, je pomembno, da so člani med seboj povezani, uglašeni, da sodelujejo. Zato smo vam prinesli žogo, da si boste vzeli nekaj minut časa znotraj delovnih obveznosti, da boste prišli ven na zelenico in morda za nekaj minut igrali nogomet, odbojko ali si samo podajali žogo, da boste kot radijska ekipa med seboj močni, trdni in ponosni na to, kar počnete." 

 

 

Veseli smo, da s katoliškim vrtcem, pa tudi ostalimi enotami Zavoda, lepo sodelujemo in si pomagamo, kjer le moremo.

Voščila otrok Radiu Ognjišče
Voščila otrok Radiu Ognjišče

Radijski utrip
Misijonar Pedro Opeka s sodelavci Radia Ognjišče (photo: Matjaž Križnar ) Misijonar Pedro Opeka s sodelavci Radia Ognjišče (photo: Matjaž Križnar )

VIDEO: Nekaj trenutkov si je vzel tudi za nas.

Slovenski misijonar Pedro Opeka nadaljuje z obiskom v domovini. Osrednji dogodek za vse, ki se želite srečati z njim, bo zvečer v Medvodah, prenašali ga bomo tudi na naši spletni strani. Opeko je ...

Prebivalci Hersona (photo: Caritas Spes) Prebivalci Hersona (photo: Caritas Spes)

Zakaj se Ukrajinci bojijo prihahajoče zime

Ruske sile so ponoči nad Ukrajino izstrelile več kot 40 brezpilotnih letalnikov iranske izdelave. Pred tem naj bi ukrajinska vojska pri Kačjem otoku v Črnem morju sestrelila ruski bombnik Su-24. ...