Jože BartoljJože Bartolj
Boštjan SmoleBoštjan Smole
Marta JerebičMarta Jerebič
Na deževen dan so nam prinesli veliko sonca (foto: Rok Mihevc)
Na deževen dan so nam prinesli veliko sonca | (foto: Rok Mihevc)

Zakaj so nam otroci in vzgojiteljice podarili žogo? #video

Radijski utrip | 05.12.2022, 13:08 Mirjam Judež

Vsako leto okrog rojstnega dne radia nas obišče Vrtec Dobrega pastirja, ki deluje v okviru Zavoda sv. Stanislava. Preko sto otrok se je obleklo v pelerine in se v dežju sprehodilo do Radia Ognjišče, kjer so nam zapeli pesmico in izročili darilce. Prisrčno!

Žoga v dar za povezanost kolektiva

Ravnateljica Špela Avšič vedno pripravi izviren nagovor in radijci imamo občutek, da se tudi na tak "mali dogodek" skrbno pripravi. "Želimo vam, da bi imeli še veliko dobrih oddaj, da bi bili med seboj povezani in da bi se vaš glas slišal po vsej Sloveniji. Če imamo nogometno ekipo, orkester ali radijsko ekipo, je pomembno, da so člani med seboj povezani, uglašeni, da sodelujejo. Zato smo vam prinesli žogo, da si boste vzeli nekaj minut časa znotraj delovnih obveznosti, da boste prišli ven na zelenico in morda za nekaj minut igrali nogomet, odbojko ali si samo podajali žogo, da boste kot radijska ekipa med seboj močni, trdni in ponosni na to, kar počnete." 

 

 

Veseli smo, da s katoliškim vrtcem, pa tudi ostalimi enotami Zavoda, lepo sodelujemo in si pomagamo, kjer le moremo.

Voščila otrok Radiu Ognjišče
Voščila otrok Radiu Ognjišče

Radijski utrip
Pavle Ravnohrib in Matic Vidic v družbi s. Mete (photo: ARO) Pavle Ravnohrib in Matic Vidic v družbi s. Mete (photo: ARO)

Pavle Ravnohrib in Matic Vidic: O veri brez sramu

Pavle Ravnohrib in Matic Vidic sta kristjana in javni osebnosti, ki želita s svojimi t.i. talk showi prebujati Slovenijo in ljudi spodbujati k osebnemu razmišljanju o veri, vesti in pogumu.

 (photo: Rok Mihevc)  (photo: Rok Mihevc)

Ritem srca 2024 - reportaža

Petkov večer je tokrat prinesel reportažo iz letošnjega festivala Ritem srca. Prečesali smo dogajanje po dolgem in počez, slišali pogovore z gosti, nastopajočimi, organizatorji, obiskovalci. Na ...

Slovenska zastava, domoljublje (photo: Rok Mihevc) Slovenska zastava, domoljublje (photo: Rok Mihevc)

Vse informacije na enem mestu

Dolgoletna želja se je uresničila. Vsem, ki se želijo vrniti v Slovenijo, se priseliti ali sodelovati s Slovenijo, ni več treba “od okenca do okenca”. Informacije finančne uprave, centrov za ...