Maja MorelaMaja Morela
Matej KržišnikMatej Kržišnik
Petra StoparPetra Stopar
Na deževen dan so nam prinesli veliko sonca (foto: Rok Mihevc)
Na deževen dan so nam prinesli veliko sonca | (foto: Rok Mihevc)

Zakaj so nam otroci in vzgojiteljice podarili žogo? #video

Radijski utrip | 05.12.2022, 13:08 Mirjam Judež

Vsako leto okrog rojstnega dne radia nas obišče Vrtec Dobrega pastirja, ki deluje v okviru Zavoda sv. Stanislava. Preko sto otrok se je obleklo v pelerine in se v dežju sprehodilo do Radia Ognjišče, kjer so nam zapeli pesmico in izročili darilce. Prisrčno!

Žoga v dar za povezanost kolektiva

Ravnateljica Špela Avšič vedno pripravi izviren nagovor in radijci imamo občutek, da se tudi na tak "mali dogodek" skrbno pripravi. "Želimo vam, da bi imeli še veliko dobrih oddaj, da bi bili med seboj povezani in da bi se vaš glas slišal po vsej Sloveniji. Če imamo nogometno ekipo, orkester ali radijsko ekipo, je pomembno, da so člani med seboj povezani, uglašeni, da sodelujejo. Zato smo vam prinesli žogo, da si boste vzeli nekaj minut časa znotraj delovnih obveznosti, da boste prišli ven na zelenico in morda za nekaj minut igrali nogomet, odbojko ali si samo podajali žogo, da boste kot radijska ekipa med seboj močni, trdni in ponosni na to, kar počnete." 

 

 

Veseli smo, da s katoliškim vrtcem, pa tudi ostalimi enotami Zavoda, lepo sodelujemo in si pomagamo, kjer le moremo.

Voščila otrok Radiu Ognjišče
Voščila otrok Radiu Ognjišče

Radijski utrip
Sodelujoči pri postavitvi vitraja (photo: AFE) Sodelujoči pri postavitvi vitraja (photo: AFE)

Vesela novica iz Svete dežele #foto

Barvno okno s podobo Marije Pomagaj, ki ga je za baziliko Marijinega oznanjenja v Nazaretu izdelal Lojze Čemažar, je zdaj varno nameščeno.

Javni vpogled v opisne in grafične podatke katastra nepremičnin (photo: GURS) Javni vpogled v opisne in grafične podatke katastra nepremičnin (photo: GURS)

Katastrski dohodek leti v nebo?

V zadnjih dneh smo v naše uredništvo prejeli nekaj klicev razburjenih lastnikov zemljišč, ki trdijo, da so v aplikaciji za Javni vpogled v opisne in grafične podatke katastra nepremičnin, za ...

Luščena prosena kaša (photo: Naša super hrana) Luščena prosena kaša (photo: Naša super hrana)

Kako pravilno skuhati proseno kašo?

»Najbolj važno je znati pravilno skuhati samo kašo, recepti za jedi iz nje se potem kar sami zvrstijo,« je v Svetovalnici spomnila naša gostja Mirjam Kopše. In dodala: »Tudi sama dolgo nisem ...