Blaž LesnikBlaž Lesnik
Aleš KarbaAleš Karba
Alen SalihovićAlen Salihović
dr. Anže Logar (foto: STA)
dr. Anže Logar | (foto: STA)

Anže Logar za N1: Golob morda ne bo zdržal

Slovenija | 17.12.2022, 14:02 Alen Salihović

Prvič po drugem krogu predsedniških volitev je danes za N1 spregovoril nekdanji zunanji minister Anže Logar. V intervjuju je med drugim dejal, da se bo vedno zavzemal za dialog, odprtost in usmerjenost v prihodnost. »To je tisto, kar Slovenija potrebuje. Sporočilo volilcev je, da potrebujejo politiko za, ki jo zagovarjam, in v prihodnosti se nameravam odzvati temu klicu, ki je prišel s terena, od volilk in volilcev,« je dejal za N1.

Po skoraj dveh tednih, kolikor spremljamo prve resnejše tresljaje v vladi Roberta Goloba, pa je Logar ocenil, da ni nujno, da bo aktualna vlada mandata končala z istim premierjem, kot ga je začela.

Na portalu N1 je odgovarjal tudi na vprašanja, kako namerava unovčiti svoj politični kapital s predsedniških volitev, ali bo postal predsednik SDS oziroma ali bo ustanovil svojo stranko.

Vir: N1

Slovenija, Politika, Novice
Evharistija (photo: Pixabay) Evharistija (photo: Pixabay)

Telovo: Bog, ki je želel ostati med nami

»Skrivnost današnjega praznika je skrivnost Boga, ki je želel ostati med nami. Če bi kristjana ob polnoči zbudili in ga vprašali, kaj je evharistija, kaj je sveta maša – bi moral znati odgovoriti, ...