Marjan BuničMarjan Bunič
Marko ZupanMarko Zupan
Marta JerebičMarta Jerebič
dr. Anže Logar (foto: STA)
dr. Anže Logar | (foto: STA)

Anže Logar za N1: Golob morda ne bo zdržal

Slovenija | 17.12.2022, 14:02 Alen Salihović

Prvič po drugem krogu predsedniških volitev je danes za N1 spregovoril nekdanji zunanji minister Anže Logar. V intervjuju je med drugim dejal, da se bo vedno zavzemal za dialog, odprtost in usmerjenost v prihodnost. »To je tisto, kar Slovenija potrebuje. Sporočilo volilcev je, da potrebujejo politiko za, ki jo zagovarjam, in v prihodnosti se nameravam odzvati temu klicu, ki je prišel s terena, od volilk in volilcev,« je dejal za N1.

Po skoraj dveh tednih, kolikor spremljamo prve resnejše tresljaje v vladi Roberta Goloba, pa je Logar ocenil, da ni nujno, da bo aktualna vlada mandata končala z istim premierjem, kot ga je začela.

Na portalu N1 je odgovarjal tudi na vprašanja, kako namerava unovčiti svoj politični kapital s predsedniških volitev, ali bo postal predsednik SDS oziroma ali bo ustanovil svojo stranko.

Vir: N1

Slovenija, Politika, Novice
Javni vpogled v opisne in grafične podatke katastra nepremičnin (photo: GURS) Javni vpogled v opisne in grafične podatke katastra nepremičnin (photo: GURS)

Katastrski dohodek leti v nebo?

V zadnjih dneh smo v naše uredništvo prejeli nekaj klicev razburjenih lastnikov zemljišč, ki trdijo, da so v aplikaciji za Javni vpogled v opisne in grafične podatke katastra nepremičnin, za ...