Jože Bartolj
Andrej Jerman
Petra Stopar
ESPE (foto: FB ESPE)
ESPE | (foto: FB ESPE)

Ritem srca in slovaška slavilna glasba

24.10.2022, 08:30 Andrej Jerman

V tokratni oddaji Ritem srca smo se ustavili pri slovaški slavilni glasbi, točneje pri projektu Godzone, ki se v sklopu Godzone turneje v tem tednu ustavlja v Bratislavi. Tja se odpravlja tudi avtobus iz Slovenije.

Več o dogodku, prijavah in še čem so nam razkrili Anamarija, Janez in Urh s Katoliške mladine. Prisluhnite jim tukaj.

Godzone je turneja namenjena novi evangelizaciji, ki bo potekala v šestih mestih na Slovaškem in Češkem. Tudi v letošnjem letu organizirajo turnejo s koncerti z naslovom NEVZDÁVAJ TO!, ki se jo bodo udeležili tudi iz Slovenije. "V večernem programu na stadionih in v športnih dvoranah lahko pričakujete izviren glasbeni in plesni program, edinstvene zgodbe ljudi, interaktivno gledališko predstavo, inovativno video produkcijo in še veliko več." 29. oktober 2022 na Slovaškem (cena: 40 €).  Prijave na koncert zbirajo na Katoliški mladini.

Bi vas zanimalo še kaj podobnega?
Birma v Slovenski hiši v Buenos Airesu (photo: osebni arhiv škofa Jamnika) Birma v Slovenski hiši v Buenos Airesu (photo: osebni arhiv škofa Jamnika)

Slovenska birma v Buenos Airesu

Vrhunec obiska škofa Antona Jamnika pri rojakih v Argentini sta bili slovesnosti svete birme v Lanusu in Slovenski hiši, pri katerih je bilo 22 birmancev. Obe slovesnosti sta bili skrbno ...