Nataša LičenNataša Ličen
Andrej NovljanAndrej Novljan
Tanja DominkoTanja Dominko
ESPE (foto: FB ESPE)
ESPE | (foto: FB ESPE)

Ritem srca in slovaška slavilna glasba

| 24.10.2022, 08:30 Andrej Jerman

V tokratni oddaji Ritem srca smo se ustavili pri slovaški slavilni glasbi, točneje pri projektu Godzone, ki se v sklopu Godzone turneje v tem tednu ustavlja v Bratislavi. Tja se odpravlja tudi avtobus iz Slovenije.

Več o dogodku, prijavah in še čem so nam razkrili Anamarija, Janez in Urh s Katoliške mladine. Prisluhnite jim tukaj.

Godzone je turneja namenjena novi evangelizaciji, ki bo potekala v šestih mestih na Slovaškem in Češkem. Tudi v letošnjem letu organizirajo turnejo s koncerti z naslovom NEVZDÁVAJ TO!, ki se jo bodo udeležili tudi iz Slovenije. "V večernem programu na stadionih in v športnih dvoranah lahko pričakujete izviren glasbeni in plesni program, edinstvene zgodbe ljudi, interaktivno gledališko predstavo, inovativno video produkcijo in še veliko več." 29. oktober 2022 na Slovaškem (cena: 40 €).  Prijave na koncert zbirajo na Katoliški mladini.

Mami je bila na veliko noč pri sestri na obisku. Premik na drugo lokacijo je bil cel podvig. :) (photo: Urša Sešek) Mami je bila na veliko noč pri sestri na obisku. Premik na drugo lokacijo je bil cel podvig. :) (photo: Urša Sešek)

Skrb za ostarelo mami

Živimo v hiši skupaj z mamo, ki ima 85 let. Po možganski kapi 11 let nazaj se je življenje zanjo močno spremenilo. Spremenilo se je tudi za tiste, ki živimo z njo in skrbimo zanjo: to sta sestrina ...

Ta konec tedna priložnost za spoznavanje kakovostne arhitekture (photo: odprtehise) Ta konec tedna priložnost za spoznavanje kakovostne arhitekture (photo: odprtehise)

Dobra arhitektura ni modna muha.

Odprte hiše Slovenije, vseslovenski tridnevni arhitekturni festival, letos že petnajstič po vrsti odpira najsodobnejšo slovensko arhitekturno produkcijo, nove in prenovljene arhitekturne projekte ...