Slavi KoširSlavi Košir
Miha MočnikMiha Močnik
Tanja DominkoTanja Dominko
Ponosni boter Tim Gajser (foto: osebni arhiv)
Ponosni boter Tim Gajser | (foto: osebni arhiv)

Tim Gajser, ponosen krstni boter

Slovenija | 02.11.2022, 13:27 Rok Mihevc

Svetovni prvak v motokrosu Tim Gajser je svoje sledilce na družbenem omrežju Facebook seznanil, da je postal ponosen boter.

"Ponosen, da sem boter," je v objavi zapisal Gajser in dodal nekaj fotografij s praznovanja. Zgovorno pričevanje, bi lahko rekli v času, ko se marsikdo hvali o tem, kdo je boter.

Gajser že vrsto let nagovarja tudi mariborskega nadškofa Alojzija Cvikla, ki je o njegovem pričevanju pred leti dejal: "On da vedno pred vsako tekmo dol čelado, zmoli in prosi Gospoda za pomoč. To je preprosta vera, ki jo je dobil. Kadar je doma, gre v nedeljo k sveti maši, ni mu nerodno iti med ljudi in pokazati, da je veren."


Slovenija
Mami je bila na veliko noč pri sestri na obisku. Premik na drugo lokacijo je bil cel podvig. :) (photo: Urša Sešek) Mami je bila na veliko noč pri sestri na obisku. Premik na drugo lokacijo je bil cel podvig. :) (photo: Urša Sešek)

Skrb za ostarelo mami

Živimo v hiši skupaj z mamo, ki ima 85 let. Po možganski kapi 11 let nazaj se je življenje zanjo močno spremenilo. Spremenilo se je tudi za tiste, ki živimo z njo in skrbimo zanjo: to sta sestrina ...

Ta konec tedna priložnost za spoznavanje kakovostne arhitekture (photo: odprtehise) Ta konec tedna priložnost za spoznavanje kakovostne arhitekture (photo: odprtehise)

Dobra arhitektura ni modna muha.

Odprte hiše Slovenije, vseslovenski tridnevni arhitekturni festival, letos že petnajstič po vrsti odpira najsodobnejšo slovensko arhitekturno produkcijo, nove in prenovljene arhitekturne projekte ...