Blaž LesnikBlaž Lesnik
Aleš KarbaAleš Karba
Meta PotočnikMeta Potočnik
Navijaški sodelavci Radia Ognjišče - Manca, Mateja, Urša in Jure (foto: osebni arhiv)
Navijaški sodelavci Radia Ognjišče - Manca, Mateja, Urša in Jure | (foto: osebni arhiv)

Tudi radijci navijamo

Pozitiva | 05.09.2022, 09:16 Rok Mihevc

Golica v Stožicah, slovenska himna, dvorana polna slovenskih zastav … vse to zaznamuje tudi naša družbena omrežja, na katerih se izraža navdušenje nad zmagami slovenske reprezentance na evropskem prvenstvu v odbojki, pred časom tudi

Navijačem pa se občasno pridružimo tudi radijski sodelavci. Mateja, Urša in Jure so že občutili to navijaško evforijo v Stožicah, Manca pa se je konec avgusta pridružila navijačem v dvorani v Celju, kjer je potekala tekma kvalifikacij za svetovno košarkarsko prvenstvo 2023. Utrinke poglejte v članku.

Oddaji »Šport na Radiu Ognjišče« lahko prisluhnete vsak ponedeljek in petek ob 11.15 na naših valovih. Pripravljata jo Jure Sešek in Marcel Krek.

Pozitiva
Javni vpogled v opisne in grafične podatke katastra nepremičnin (photo: GURS) Javni vpogled v opisne in grafične podatke katastra nepremičnin (photo: GURS)

Katastrski dohodek leti v nebo?

V zadnjih dneh smo v naše uredništvo prejeli nekaj klicev razburjenih lastnikov zemljišč, ki trdijo, da so v aplikaciji za Javni vpogled v opisne in grafične podatke katastra nepremičnin, za ...