Slavi KoširSlavi Košir
Andrej NovljanAndrej Novljan
Tanja DominkoTanja Dominko
Jožica Ličen (foto: osebni arhiv)
Jožica Ličen | (foto: osebni arhiv)

Velik odziv za pomoč Jožici Ličen

| 31.08.2022, 10:33 Rok Mihevc

Škofijska karitas Koper je zaključila akcijo "Dvigalo za Jožico", v kateri so zbirali denar za nakup in montažo dvigala za njihovo dolgoletno sodelavko Jožico Ličen, ki jo je bolezen priklenila na invalidski voziček.

Odziv je bil zelo velik in na Facebook profilu organizacije so sporočili, da so skupaj zbrali nekaj več kot 54.300€. Ob tem so se zahvalili vsem dobrotnikom. Jožica Ličen je tudi naša dolgoletna prijateljica in zvesta poslušalka radia, velikokrat je z nami sodelovala na raznorazne načine. Tako smo jo pred časom presenetili tudi mi in ji z obiskom in pesmijo polepšali popoldne.

 

Misijonar Pedro Opeka s sodelavci Radia Ognjišče (photo: Matjaž Križnar ) Misijonar Pedro Opeka s sodelavci Radia Ognjišče (photo: Matjaž Križnar )

VIDEO: Nekaj trenutkov si je vzel tudi za nas.

Slovenski misijonar Pedro Opeka nadaljuje z obiskom v domovini. Osrednji dogodek za vse, ki se želite srečati z njim, bo zvečer v Medvodah, prenašali ga bomo tudi na naši spletni strani. Opeko je ...

Agata Freyer (photo: Jože Bartolj) Agata Freyer (photo: Jože Bartolj)

Naša gostja: Agata Freyer

V oddaji Naš gost smo gostili avtorico lutk, scenografko, kostumografko, akademsko slikarko Agata Freyer, letošnjo dobitnico Klemenčičeve nagrade za življenjsko delo na področju lutkarstva in ...