Slavi KoširSlavi Košir
Marko ZupanMarko Zupan
Marta JerebičMarta Jerebič
Spletna prodaja vstopnic preko eventim.si (foto: posnetek zaslona)
Spletna prodaja vstopnic preko eventim.si | (foto: posnetek zaslona)

Že imaš vstopnico za Ritem srca 2022?

Festival Ritem srca | 13.05.2022, 12:06 Rok Mihevc

Do Ritma srca 2022 nas loči nekaj dni, do takrat pa si že lahko zagotoviš vstopnico za dogodek.

Vstopnice za Ritem srca so že v predprodaji! Kako do njih?

Najlažje so dosegljive v predprodaji preko spletnega naslova eventim.si. Lahko se v času odprtja tajništva oglasite tudi pri nas na Radiu Ognjišče. V predprodaji bodo stale 8 €, na dan dogodka pa 10 €. Takrat jih boste lahko kupili tudi pred vhodom na prizorišče. Svojo udeležbo lahko potrdiš tudi na Facebooku. :) V predprodaji bodo na voljo tudi v Škofijski klasični gimnaziji in na OŠ Alojzija Šuštarja (v tajništvu).

 

 

Kaj lahko pričakuješ na Ritmu srca 2022?

Festival sodobne krščanske glasbe Ritem srca 2022 bo 24. maja ob 19.30 v neposredni bližini Zavoda sv. Stanislava v Šentvidu v Ljubljani, letos prvič na prostem.

Na festivalu se bo z novo glasbo predstavilo osem izvajalcev, katerih pesmi so bile izbrane prek festivalskega razpisa: SPES, Franci Rotar, Svetnik, Brigita Pintar, Neža in Damjan Pančur, Nika Pirnat, Urška Šutar ter Matej Šoklič. Vsa glasba na festivalu bo izvedena v živo ob spremljavi festivalskega benda.

Glavno festivalsko dogajanje se bo začelo ob 19.30 na glavnem odru, že pred tem pa bo od 17.30 naprej odprt t.i. "Open mic", mali akustični oder, namenjen obiskovalcem, ki bi se radi v živo, ob kitari ali klaviaturah (ne na matrico) predstavili v kateri od znanih krščanskih popevk ali v lastni avtorski skladbi. Prijave na ritem.srca@ognjisce.si.

Obiskovalci se bodo pred začetkom lahko sprehodili med stojnicami z raznoliko ponudbo, ki sodi na festival in morda tudi kaj okusnega prigriznili, zato pridite na prizorišče nekoliko prej in se izognite gneči. Drobno priporočilo organizatorja: kak evro v žepu ne bo odveč! 😉 Pričakujejo več kot 1.000 mladih!

Ritem srca 2022
Ritem srca 2022

Festival Ritem srca
Boj s pozebo v nasadih borovnic na ljubljanskem barju (photo: Rok Mihevc) Boj s pozebo v nasadih borovnic na ljubljanskem barju (photo: Rok Mihevc)

Kolikšno škodo je povzročila pozeba? #podkast

Po prehodu izrazite hladne fronte pred tednom dni, smo v petek, v nedeljo in včeraj bili priče pozebi. Razmere so se krajevno zelo razlikovale, prav vse sadjarje in kmete pa je strah, da to pomeni ...

Lojze Čemažar (photo: Jože Bartolj) Lojze Čemažar (photo: Jože Bartolj)

Pri svojem delu vedno izpostavi bistveno

Lojze Čemažar je z nami v oddaji Naš gost spregovoril o svoji umetniški poti, pomenu družine, šol, ki so ga oblikovale in se zahvalil za prejeto priznanje sv. Cirila in Metoda.