Slavi KoširSlavi Košir
Marko ZupanMarko Zupan
Marta JerebičMarta Jerebič
Kateri video posnetki so vas najbolj nagovorili v 2021? (foto: posnetek zaslona)
Kateri video posnetki so vas najbolj nagovorili v 2021? | (foto: posnetek zaslona)

10 najbolj gledanih video posnetkov 2021 Radia Ognjišče

Radijski utrip | 29.12.2021, 09:10 Rok Mihevc

Pod črto. Najbolj so vas nagovorili ljudske pesmi, srečanje e-občestva in posnetki s terena. Zbrali smo nekaj najbolj gledanih na Facebooku Radia Ognjišče. Oglejte si jih še enkrat.

Na državni proslavi ob dnevu državnosti so se s posebno točko poklonili legendarnim ustvarjalcem narodno zabavne glasbe, še posebej Slaku in Avseniku.

 

Koroški Slovenci so na škofovskem posvečenju zapeli novomeškegu škofu Andreju Sajetu, s katerim so v župniji preživeli zadnja leta.

 

Veličasten sklep svete maše srečanja mladih v Stični.

 

Na praznik vseh svetih vas je nagovorila pesem "V nebesih sem doma", v izvedbi Metoda Palčiča, Gala zbora in Simfoničnega orkestra Cantabile.

 

Jure Sešek, človek mnogoterih talentov. Ste vedeli, da zna tudi meh raztegniti? :)

 

"Otoček sredi jezera, gori pa cerkvica" je odmevalo na pletni na poti na najlepši otok, kjer smo zaključili kolesarjenje Od Marije k Mariji. Je lahko še kaj lepšega?

 

Namesto Gala koncerta, ki je odpadel novembra, smo vam zapeli z razdalje, a prav tako iz srca.

 

"Ko dvigneš me, sem kralj na vrhu gore ..." je bilo konec oktobra slišati na Trupejevem poldnevu, v izvedbi našega Andreja Jermana.

 

Prelepa Avsenikova "Pastirček" za novomeškega novomašnika Jakoba Piletiča v župniji Kostanjevica na Krki. Igrajo oče in sinova Sotošek.

 

"Tri planike", kmečko okolje, naši prijatelji, ubrano petje in kolesarjenje.

 

Martin Golob, župnik župnije Grosuplje,je daroval sveto mašo na srečanju "e-občestva" pred župnijsko cerkvijo sv. Mihaela v Grosupljem. Zbrana množica je na koncu zapela zahvalno pesem.

 

Dobrodošli na našem Facebook profilu.

Radijski utrip
Boj s pozebo v nasadih borovnic na ljubljanskem barju (photo: Rok Mihevc) Boj s pozebo v nasadih borovnic na ljubljanskem barju (photo: Rok Mihevc)

Kolikšno škodo je povzročila pozeba? #podkast

Po prehodu izrazite hladne fronte pred tednom dni, smo v petek, v nedeljo in včeraj bili priče pozebi. Razmere so se krajevno zelo razlikovale, prav vse sadjarje in kmete pa je strah, da to pomeni ...

Lojze Čemažar (photo: Jože Bartolj) Lojze Čemažar (photo: Jože Bartolj)

Pri svojem delu vedno izpostavi bistveno

Lojze Čemažar je z nami v oddaji Naš gost spregovoril o svoji umetniški poti, pomenu družine, šol, ki so ga oblikovale in se zahvalil za prejeto priznanje sv. Cirila in Metoda.