Damijana Medved
Matej Kržišnik
Marta Jerebič
Generacije (foto: Freepik)
Generacije | (foto: Freepik)

Prihaja nova oddaja "Moja generacija"!

03.02.2021, 10:26 Jure Sešek

Pred tednom se je poslovila oddaja »A štekaš«. Jan Gerl, Marjan in Žiga Bunič ter Jure in Luka Sešek so se zahvalili za zvesto spremljanje oddaje, ki je prinašala veliko nove glasbe, sveže informacije in dobro voljo

V zadnji oddaji ste lahko spoznali ustvarjalce oddaje, njihovo doživljanje sredinih večerov in vezi, ki so jih krepili tudi med seboj. Za to je bilo veliko priložnosti. Oddaja se je namreč poslovila po štirih letih, prva oddaja je nastala daljnega leta 2017 in le predstavljate si lahko, koliko različnih tem so načeli, koga vse gostili in koliko nove glasbe so v tedenskih oddajah predstavljali poslušalcem.

Zabavna medgeneracijska oddaja

Za nocoj pa pripravljamo prvo izvedbo nove tedenske oddaje »Moja generacija«. Skušala bo povezati različne generacije poslušalcev in dve različni generaciji tekmovalcev. Res, za zabavno medgeneracijsko oddajo gre. Če poznate delo in veselja našega voditelja Marjana Buniča, potem veste, da rad pripravlja tudi različne kvize. V novi oddaji bo zato nekaj zanimivih nalog, s katerimi se bosta spopadla tekmovalca, ki bosta predstavljala različni generaciji. Želimo si, da bi iz tedna v teden gostili dva poslušalca, prvi bo starejši od šestdeset let, drugi ali druga pa s še ne dopolnjenim četrt stoletja. Torej: »plus 60 in minus 25«. Skušala bosta spoznavati svet drug drugega, za pomoč prosila poslušalce ali stavila na vsebine, ki jih izvrstno poznata.

Naloge bodo zastavljene tako, da bodo starejši odgovarjali na vprašanja iz sveta mladih, mladi pa pokazali kako dobro poznajo minule čase. Tekmovalca bosta vsak teden predlagala tudi pesem, ki jima nekaj pomeni. Jan Gerl bo poskrbel za predstavitev glasbene novosti, Marjan Bunič in Jure Sešek pa bosta vodila tekmovalca skozi večer, Jakob Čuk bo vsako sredo skrbel za tehnično izvedbo oddaje, pester glasbeni izbor bo uri programa dal piko na i, pokrovitelj »Big bang« pa vznemirjenje, ki ga prinaša uporabna nagrada.

Marjan Bunič
Marjan Bunič © Izidor Šček

Jure Sešek
Jure Sešek © Izidor Šček

Vabimo k poslušanju in prijavam

Prisluhnite novi oddaji! Dobimo se nocoj, v sredo, 3. februarja, ob dvajseti uri. Času in razmeram primerno, se bomo s tekmovalcema srečali prek Zoom-a, ko skrbi minejo, pa bi radi s tekmovalno zabavnim vrvežem napolnili naš studio.

Prijazno vabimo tekmovalce, poslušalce, ki ste pripravljeni sodelovati, da se prijavite na elektronski naslov moja.generacija@ognjisce.si

Bi vas zanimalo še kaj podobnega?
Oddaje

Pomembno: Prosimo, da se pri komentiranju držite spletnega bontona in pravil našega spletnega portala. Pridržujemo si pravico moderiranja.

24 ur molitve in posta za domovino 2021 (photo: ) 24 ur molitve in posta za domovino 2021 (photo: )

VIDEO: 24 ur molitve in posta za domovino

»K skupnemu Izviru«. Pod tem geslom poteka 24-urna molitev in post za domovino. Prek spleta jo oblikujejo različne skupine doma in po svetu. Končala se bo ob 18. uri s sveto mašo za domovino, ki ...

O avtorju