Marjan Bunič
Jakob Čuk
Alen Salihović
Sporočila za zaposlene v bolnišnici Petra Držaja (foto: FB UKC Ljubljana)
Sporočila za zaposlene v bolnišnici Petra Držaja | (foto: FB UKC Ljubljana)

"Po covidu si zaslužite nebesa na zemlji"

20.11.2020, 16:39 Rok Mihevc

"Po covidu si zaslužite nebesa na zemlji." To je le eno izmed spodbudnih sporočil, ki hrabrijo zaposlene v bolnišnici Petra Držaja v Ljubljani.

Na Facebook profilu UKC Ljubljana so objavili prav spodbudno objavo, v dokaz, kako darežljivi smo ljudje v teh izrednih časih. Takole so zapisali: "Šiška je poseben del mesta in Bolnica Petra Držaja ima posebno mesto v osrednji bolnišnici. Dokazano pa ima posebno prijazne sosede, ki so na vrvici pred vhodom pustili prijazna sporočila podpore, upanja in vzpodbude za bolnike in zaposlene. Zdravstveni delavci so lahko samo toliko uspešni, kot je močna podpora prebivalstva za njimi. HVALA za izredno podporo v časih, ko je najbolj potrebna."

Bi vas zanimalo še kaj podobnega?
Pozitiva

Pomembno: Prosimo, da se pri komentiranju držite spletnega bontona in pravil našega spletnega portala. Pridržujemo si pravico moderiranja.

Upokojeni škof Jožef Smej (photo: Tamino Petelinšek / STA) Upokojeni škof Jožef Smej (photo: Tamino Petelinšek / STA)

H Gospodu je odšel škof Jožef Smej

V 99. letu starosti je umrl upokojeni škof Jožef Smej. Za mariborskega pomožnega škofa je bil imenovan 25. aprila 1983, posvečen pa 23. maja istega leta. 18. junija 2009 se je upokojil. Njegovo ...

O avtorju