Damijana MedvedDamijana Medved
Matej KržišnikMatej Kržišnik
Petra StoparPetra Stopar
S posebno pozornostjo so se dijaki zahvalili profesorjem za ves trud (foto: Gimnazija Kranj)
S posebno pozornostjo so se dijaki zahvalili profesorjem za ves trud | (foto: Gimnazija Kranj)

FOTO: Profesorje je na vhodu v šolo čakalo posebno presenečenje ...

Pozitiva | 12.11.2020, 12:09 Rok Mihevc

Kako pozoren, srčen in globok zna biti mlad človek, so dokazali dijaki Gimnazije Kranj. Ravnatelj in profesorji Gimnazije Kranj so namreč doživeli prav lepo presenečenje svojih dijakov. Kot so zapisali, so ganjeni in ponosni na svoje dijake in za to lepo gesto se jim zahvaljujejo iz srca.

Srčni dijaki in maturanti Gimnazije Kranj so profesorje zasuli z ljubeznivimi in spodbudnimi sporočili na glavnem vhodu v šolo. »Pravimo, da živimo v nenavadnih časih, ki pa znajo pokazati tudi svoj tenkočuten obraz. Profesorji smo ganjeni in ponosni na svoje dijake. Hvala iz srca.« Dijaki so sporočila pustili na vhodnih vratih, poleg tega pa so po mailu svojim profesorjem poslali še sporočilo:

»Spoštovani profesorji, profesorice in ostali zaposleni!

Hvala vam! Hvala Vam za ves trud, energijo in dodaten čas, ki ste ga vložili v poučevanje na daljavo, inovativne rešitve zapletov in soočanje z ovirami. Hvala Vam za potrpljenje, vztrajnost in strpnost pri izzivih, nerazumevanjih in potrebi po novih razlagah. Hvaležni smo, da vztrajate in nam omogočate rast in razvoj kljub oviram, ki so nastale s COVID19. Verjamemo, da je tudi Vam težko in se zavedamo truda, ki ga v delo vlagate. Hvala Vam!

Zavedamo se, da čas, ki ste ga vložili, ne bo kar prikorakal nazaj, a upamo, da lahko svojo hvaležnost vsaj malce pokažemo. Z besedami. Nasmehi. Hvala Vam, ker ste.

Dijaki Gimnazije Kranj«


Poglejte in preberite ta spodbudna sporočila

Pozitiva
Bližina v zadnjem obdobju življenja (photo: Slovensko društvo Hospic) Bližina v zadnjem obdobju življenja (photo: Slovensko društvo Hospic)

Milostna smrt in usmrtitev namesto podpore?

O vprašanju samomora z medicinsko pomočjo naj bi odločali na referendumu 9. junija. SDS in NSi sta sicer v ponedeljek vložili zahtevi za ustavno presojo odlokov o omenjenem referendumu, kar bi ...

Romanje v Habsterdick 2024 (photo: osebni arhiv Jožeta Kamina) Romanje v Habsterdick 2024 (photo: osebni arhiv Jožeta Kamina)

Marija Pomagaj je s svojimi rojaki po vsem svetu

Rojaki na vzhodu Francije 1. maja že desetletja romajo k Mariji Pomagaj v Habsterdick. Letos je sveto mašo daroval ljubljanski nadškof metropolit Stanislav Zore, ki ima tudi rudarsko preteklost. V ...