Blaž Lesnik
Miha Močnik
Andrej Šinko
Mini počitnice na Bledu (foto: Izidor Šček)
Mini počitnice na Bledu
03.12.2019, 08:42

Mini počitnice od 24. do 26. januarja na Bernardinu

Po krasnih dosedanjih Mini počitnicah v Pomurju smo si rekli, da bi vas peljali na morje pozimi. Ob iskanju primernih namestitev ob slovenski obali smo spoznali, da so cene precej višje kot na celini.

Morski zrak in pogled na morje imata pač svojo ceno. V GH Bernardin imajo lepe sobe s pogledom na morje (vse sobe!) in primerno dvorano, kjer bomo imeli večerna druženja in svete maše. Zdravilni morski zrak in sprehodi ob morju bodo skrajšali zimo. Peš bomo lahko raziskali Piran ali Portorož in si tam v dobri družbi privoščili kavo. Opozarjamo: vodni park Laguna Bernardin je v prenovi, zato se tam ne bomo mogli kopati, a so nam zagotovili možnost kopanja v Lifeclass hotelih v Portorožu. GH Bernardin ima sicer svoj hotelski bazen, a je majhen.

Cena za dva polna penziona za eno osebo

  • v dvoposteljni sobi 138 €
  • v enoposteljni sobi 170 €

Cena namestitve vključuje: namestitev v udobni sobi z balkonom in pogledom na morje, bogat samopostrežni zajtrk, kosilo in večerja, kopanje v notranjem bazenu z ogrevano morsko vodo, možnost kopanja v LiffeClass hotelih vse tri dni Mini počitnic, parkirišče, Wi-Fi, uporaba dvorane po vnaprej dogovorjenem urniku.

Grand hotel Bernardin
Grand hotel Bernardin © GH Bernardin
Polni penzion pomeni: od večerje na dan prihoda do kosila na dan odhoda oziroma od kosila na dan prihoda do zajtrka na dan odhoda.

Obvezna doplačila:

  • turistična taksa 2,5 € na osebo na noč, otroci od 7 do 17,9 let plačajo 50 % manj
  • prijavnina 1 € na osebo, otroci od 7 do 17,9 let 50 % manj

Druga doplačila in popusti:

- Doplačilo za otroke na dodatnem ležišču z 2 odraslima osebama (2+1) in (2+2):

  • 00-06 let € 10,00 na osebo na noč (paket 2 noči € 20,00)
  • 06-12 let € 15,00 na osebo na noč (paket 2 noči € 30,00)
  • 12-16 let € 20,00 na osebo na noč (paket 2 noči € 40,00)

- Otroci sami v dvoposteljni sobi (najmanj 2 osebi):

  • 00-12 let - popust 30% na ceno za odraslo osebo v DBL
  • 12-16 let - popust 20% na ceno za odraslo osebo v DBL

- Kopalni plašč: 2,10 EUR na osebo na noč

Udeleženci plačajo hotelsko namestitev sami vnaprej po predračunu ter ostala individualna naročila (telefon, plačljivi TV programi, mini bar, kopalni plašč, postrežba v sobo in drugo) pred odhodom iz hotela.

Prijave in informacije do zapolnitve prostih mest na telefonu 05 690 7000, booking@h-bernardin.si Počitnice lahko rezervirate tudi tu: www.secure.phobs.net

Bi vas zanimalo še kaj podobnega?
Dogodki, Radijske počitnice

Pomembno: Prosimo, da se pri komentiranju držite spletnega bontona in pravil našega spletnega portala. Pridržujemo si pravico moderiranja.

O avtorju

Sveta maša v Priscilinih katakombah v Rimu (photo: Vatican News) Sveta maša v Priscilinih katakombah v Rimu (photo: Vatican News)

Blagri - kristjanova osebna izkaznica

Kristjanova identiteta so blagri, njegovo mesto je v Božjih rokah in njegovo upanje v nebesih. To je bistvo sporočila papeža Frančiška na dan spomina na vse verne rajne. Tako kot vsako ...