Mateja F. Novljan
Marko Zupan
Rok Mihevc
Nataša Ličen z mladimi  (foto: Rok Mihevc)
Nataša Ličen z mladimi

Radio Ognjišče na Stični mladih

17.09.2019, 11:36 Rok Mihevc

Pred nami je že 38. Stična mladih, ki bo tudi tokrat povezala udeležence iz vse Slovenije. Rdeča nit dogajanja bo geslo: Tukaj sem, zgodi se! Tam bo tudi Radio Ognjišče.

Že vrsto let je Radio Ognjišče zvesti spremljevalec in medijski podpornik Stični mladih. Tudi letos bomo podprli prizadevanja mladih in duhovnikov, ki skušajo svojim vrstnikom približati Božjo besedo in sporočilo upanja. Skozi dan se bomo v živo oglašali s prizorišča, pripravili bomo delavnico »Ritem srca« in stojnico, popoldne ob 14.15 bomo prenašali sveto mašo.

Delavnica Ritem srca

Delavnica je namenjena vsem, ki jim je sodobna krščanska glasba blizu in tistim, ki jih zanima kaj je Ritem srca. Predstavili se bodo izvajalci, ki se bodo letos festivala udeležili, delavnica pa bo zasnovana kot koncertno-slavljenski dogodek. Torej predvsem vabilo in ogrevanje za festival Ritem srca 2019, ki bo 10. oktobra v Šentvidu v Ljubljani. Delavnica se začne ob 12.15, na njej bodo nastopili Tiana, Marko Nzobandora in Spes.

Tehnika Andrej Jerman in Matej Kržišnik
Tehnika Andrej Jerman in Matej Kržišnik © Rok Mihevc

Utrip lanskoletnega dogajanja na naši stojnici
Utrip lanskoletnega dogajanja na naši stojnici © Rok Mihevc

Kaj si mladi mislijo o Radiu Ognjišče
Kaj si mladi mislijo o Radiu Ognjišče © Rok Mihevc

Bi vas zanimalo še kaj podobnega?

Pomembno: Prosimo, da se pri komentiranju držite spletnega bontona in pravil našega spletnega portala. Pridržujemo si pravico moderiranja.