Mateja F. Novljan
Marko Zupan
Alen Salihović
Skupina Proper (foto: FB)
Skupina Proper

Proper – Izgubljeni sin

08.10.2018, 10:30 Rok Mihevc

Proper smo na drugih festivalih že večkrat slišali, na Ritmu srca pa bodo tokrat nastopili prvič. Pravijo, da želijo zaplavati še v drugačne vode, saj je ta bistro čista in lepa.

Sporočilo pesmi »Izgubljeni sin«

Skladba govori o domu, o tem, kako je nekdo lahko oddaljen od njega, potem pa se vrne nazaj. Želimo povedati, da je doma najlepše.

Kako živite vero in kako bi nagovorili mlade k vztrajanju v veri?

Trudimo se ohraniti začetno vero, ki nam je bila položena v zibelko. Ko lahko, si vzamemo čas in vstopimo v božjo hišo in se tam umirimo pred zunanjim svetom. Hvaležni smo za otroško vero, je pa treba zdaj iskati svoj prostor pod soncem v tem, ne samo nadaljevati to, ampak tudi raziskati duhovnost do te mere, da v njej živiš svobodno.

Povabilo na Ritem srca

To bo večer poln kakovostne glasbe in lepe dobre energije, nobenemu ne bo žal, če bo prišel. Gotovo pa ima festival zdravo rast in njegov cilj je prinesti kvalitetno vsebino, da imajo ljudje tudi nekaj za svojo dušo.

SKUPINA PROPER

Bi vas zanimalo še kaj podobnega?
Ritem_srca

Pomembno: Prosimo, da se pri komentiranju držite spletnega bontona in pravil našega spletnega portala. Pridržujemo si pravico moderiranja.

Romanje vojakov na Brezje (photo: Romarski urad Brezje) Romanje vojakov na Brezje (photo: Romarski urad Brezje)

Vojaki poromali k Mariji Pomagaj

Pripadnice in pripadniki Slovenske vojske vsako leto ob dnevu Vojaškega vikariata priromajo k Mariji Pomagaj. Somaševanje je na trgu pred baziliko vodil vojaški vikar Matej Jakopič. Delo ...

Ministrica Jaklitsch v družbi narodnih noš (photo: USZS) Ministrica Jaklitsch v družbi narodnih noš (photo: USZS)

Ministrica Jaklitsch na obisku v Ameriški Ljubljani

Škof, župnika, župan, podjetniki, politiki ... Vrsta srečanj je bila na sporedu obiska ministrice za Slovence v zamejstvu in po svetu dr. Helena Jaklitsch v Clevelandu. Od vseh so najprisrčnejša ...