Mateja Subotičanec
Jakob Čuk
Meta Potočnik
Skupina Proper (foto: FB)
Skupina Proper

Proper – Izgubljeni sin

08.10.2018, 10:30 Rok Mihevc

Proper smo na drugih festivalih že večkrat slišali, na Ritmu srca pa bodo tokrat nastopili prvič. Pravijo, da želijo zaplavati še v drugačne vode, saj je ta bistro čista in lepa.

Sporočilo pesmi »Izgubljeni sin«

Skladba govori o domu, o tem, kako je nekdo lahko oddaljen od njega, potem pa se vrne nazaj. Želimo povedati, da je doma najlepše.

Kako živite vero in kako bi nagovorili mlade k vztrajanju v veri?

Trudimo se ohraniti začetno vero, ki nam je bila položena v zibelko. Ko lahko, si vzamemo čas in vstopimo v božjo hišo in se tam umirimo pred zunanjim svetom. Hvaležni smo za otroško vero, je pa treba zdaj iskati svoj prostor pod soncem v tem, ne samo nadaljevati to, ampak tudi raziskati duhovnost do te mere, da v njej živiš svobodno.

Povabilo na Ritem srca

To bo večer poln kakovostne glasbe in lepe dobre energije, nobenemu ne bo žal, če bo prišel. Gotovo pa ima festival zdravo rast in njegov cilj je prinesti kvalitetno vsebino, da imajo ljudje tudi nekaj za svojo dušo.

SKUPINA PROPER

Miran Videtič (photo: Rok Mihevc) Miran Videtič (photo: Rok Mihevc)

Ali mediji vodijo državo?

V zaspanem času dopustov se dogajajo pomembne spremembe v medijskih vrstah. Tako je z mesta v. d. direktorja vladnega urada za komuniciranje odstopil Dragan Barbutovski. Po vsej verjetnosti ga bo ...