Marjan Bunič
Andrej Novljan
Petra Stopar
Skupina Proper (foto: FB)
Skupina Proper

Proper – Izgubljeni sin

08.10.2018, 10:30 Rok Mihevc

Proper smo na drugih festivalih že večkrat slišali, na Ritmu srca pa bodo tokrat nastopili prvič. Pravijo, da želijo zaplavati še v drugačne vode, saj je ta bistro čista in lepa.

Sporočilo pesmi »Izgubljeni sin«

Skladba govori o domu, o tem, kako je nekdo lahko oddaljen od njega, potem pa se vrne nazaj. Želimo povedati, da je doma najlepše.

Kako živite vero in kako bi nagovorili mlade k vztrajanju v veri?

Trudimo se ohraniti začetno vero, ki nam je bila položena v zibelko. Ko lahko, si vzamemo čas in vstopimo v božjo hišo in se tam umirimo pred zunanjim svetom. Hvaležni smo za otroško vero, je pa treba zdaj iskati svoj prostor pod soncem v tem, ne samo nadaljevati to, ampak tudi raziskati duhovnost do te mere, da v njej živiš svobodno.

Povabilo na Ritem srca

To bo večer poln kakovostne glasbe in lepe dobre energije, nobenemu ne bo žal, če bo prišel. Gotovo pa ima festival zdravo rast in njegov cilj je prinesti kvalitetno vsebino, da imajo ljudje tudi nekaj za svojo dušo.

SKUPINA PROPER

Bi vas zanimalo še kaj podobnega?
Ritem_srca

Pomembno: Prosimo, da se pri komentiranju držite spletnega bontona in pravil našega spletnega portala. Pridržujemo si pravico moderiranja.

Ameriski predsednik Joe Biden (photo: dpa/STA) Ameriski predsednik Joe Biden (photo: dpa/STA)

ZDA: Odreči obhajilo politikom, ki podpirajo splav?

Med ameriškimi škofi se je ob katoliškem predsedniku Joeu Bidnu, ki podpira splav, znova razplamtela razprava o tem, ali katoliškim politikom, ki podpirajo splav, odreči obhajilo. Vatikan poziva k ...

Jeruzalem, Sveta dežela, Izrael (photo: Pixabay) Jeruzalem, Sveta dežela, Izrael (photo: Pixabay)

Gaiser: Razmere na Bližnjem vzhodu so zaskrbljujoče

Razmere na Bližnjem vzhodu so zaskrbljujoče, saj je dinamika dogodkov težko predvidljiva, je nove napetosti med Izraelom in Palestino za Radio Ognjišče komentiral geopolitični analitik dr. Laris ...