Marjan Bunič
Matej Kržišnik
Marta Jerebič
Neža in Damjan Pančur (foto: Rok Mihevc)
Neža in Damjan Pančur
04.10.2018, 07:44 Rok Mihevc

Neža in Damjan Pančur – Vse v večjo božjo slavo

Ritem srca skoraj ne mire več brez Neže in Damjana Pančurja, ki na dogodku sodelujeta že nekaj let. Letos bodo nastopili kar trije, saj sta v veselem pričakovanju.

Sporočilo pesmi »Vse v večjo božjo slavo«

Z njo se želiva zahvaliti za najine darove Bogu, saj talente deliva v večjo božjo slavo.

Kako živita vero in kako bi nagovorila mlade k vztrajanju v veri?

Midva se najbolj poistovetiva z glasbo, celo bolj kot z molitvijo. Seže zelo globoko in ima meditativen pomen.

O sodobni krščanski glasbi

Ne bi rekel, da je krčanska glasba v Sloveniji slabša kot v tujini, ker se tudi tu izpopolnjujemo in smo veliko naredili na tem področju. V tujini so usmerjeni bolj na veliko, tudi na marketing in zadeve se lotevajo profesionalno na vseh področjih.

Mogoče v Sloveniji pogrešamo več podobnih dogodkov, da bi ljudje to zadevo vzeli za svojo in bi prisluhnili sporočilnim besedilom in melodijam.

Povabilo na Ritem srca

Midva vabiva vse, ki so že dolgoletni poslušalci in ki spremljajo festival, da se udeležijo Ritma srca, ker ga bomo zopet popestrili z novimi skladbami!

Neža in Damjan Pančur

Bi vas zanimalo še kaj podobnega?
Ritem_srca

Pomembno: Prosimo, da se pri komentiranju držite spletnega bontona in pravil našega spletnega portala. Pridržujemo si pravico moderiranja.

Alojz Rebula (photo: Izidor Šček) Alojz Rebula (photo: Izidor Šček)

Umrl Alojz Rebula

Včeraj zvečer je v 95. letu starosti umrl slovenski pisatelj, esejist, dramaturg in prevajalec Alojz Rebula. Kot so sporočili njegovi svojci, bo pogreb v družinskem krogu. Žalna slovesnost bo v ...

Noč čarovnic (photo: splet) Noč čarovnic (photo: splet)

Noč čarovnic ali praznik nebes?

Medtem ko nas v teh dneh z vseh strani vabijo reklame na zabave ob dnevu halloweena, pa večina ljudi sploh ne ve, da je to pravzaprav praznik okultizma. Nekdanji satanist Zachary King je povedal, ...