Slavi Košir
Miha Močnik
Petra Stopar
Neža in Damjan Pančur (foto: Rok Mihevc)
Neža in Damjan Pančur

Neža in Damjan Pančur – Vse v večjo božjo slavo

04.10.2018, 07:44 Rok Mihevc

Ritem srca skoraj ne mire več brez Neže in Damjana Pančurja, ki na dogodku sodelujeta že nekaj let. Letos bodo nastopili kar trije, saj sta v veselem pričakovanju.

Sporočilo pesmi »Vse v večjo božjo slavo«

Z njo se želiva zahvaliti za najine darove Bogu, saj talente deliva v večjo božjo slavo.

Kako živita vero in kako bi nagovorila mlade k vztrajanju v veri?

Midva se najbolj poistovetiva z glasbo, celo bolj kot z molitvijo. Seže zelo globoko in ima meditativen pomen.

O sodobni krščanski glasbi

Ne bi rekel, da je krčanska glasba v Sloveniji slabša kot v tujini, ker se tudi tu izpopolnjujemo in smo veliko naredili na tem področju. V tujini so usmerjeni bolj na veliko, tudi na marketing in zadeve se lotevajo profesionalno na vseh področjih.

Mogoče v Sloveniji pogrešamo več podobnih dogodkov, da bi ljudje to zadevo vzeli za svojo in bi prisluhnili sporočilnim besedilom in melodijam.

Povabilo na Ritem srca

Midva vabiva vse, ki so že dolgoletni poslušalci in ki spremljajo festival, da se udeležijo Ritma srca, ker ga bomo zopet popestrili z novimi skladbami!

Neža in Damjan Pančur

Bi vas zanimalo še kaj podobnega?
Ritem_srca

Pomembno: Prosimo, da se pri komentiranju držite spletnega bontona in pravil našega spletnega portala. Pridržujemo si pravico moderiranja.

Srečanje škofa Sajeta z vojaškim in policijskim vikariatom (photo: Škofija Novo mesto) Srečanje škofa Sajeta z vojaškim in policijskim vikariatom (photo: Škofija Novo mesto)

Novi škof Saje na obiskih

Novomeški škof Andrej Saje po škofovskem posvečenju, ki je bilo dober mesec nazaj, obiskuje lokalne oblasti, ustanove in druge organizacije. Tako se je te dni mudil pri novomeškemu županu, na ...

Lastnoročno podpisano pismo papeža Frančiška (photo: nadškofija Maribor) Lastnoročno podpisano pismo papeža Frančiška (photo: nadškofija Maribor)

Otroci v Malečniku pisali papežu. On pa njim nazaj.

Papež Frančišek je otrokom v Malečniku poslal osebno pismo, ki ga je tudi sam podpisal. Po besedah župnijskega upravitelja župnije Sebastijana Valentana gre za znamenje posebne papeževe ...