Štefan IskraŠtefan Iskra
Jaka KorenjakJaka Korenjak
Alen SalihovićAlen Salihović
6. mini radijske počitnice na Bledu s Tanjo Žagar (foto: Marta Jerebič)
6. mini radijske počitnice na Bledu s Tanjo Žagar

Mini počitnice na Bledu: Žagarija

Radijske počitnice | 14.01.2017, 08:09 Marta Jerebič

Tako. Pa lahko razkrijemo. Na 6. radijskih mini počitnicah je na koncertu presenečenja zapela Tanja Žagar. Če smo lani v Radencih žlindrali z ansamblom Roka Žlindre, smo letos imeli žagarijo.

Tanja Žagar je zabavala tako zrelejše v letih, kot se je sama izrazila, kot tudi mlade in najmlajše, kar je razvidno iz fotografij. Zapela nam je o ljubezni, nežnosti, objemih … Skratka, dokazala je, da zna vzpostaviti odnos prav z vsakim, pa naj bodo to štiriletniki ali sedemdesetletniki.

Animacija za otroke

Medtem ko je v soboto zdravnica Barbara Hrovatin predavala starejšim, smo radijski sodelavci pripravili animacijo za otroke. Nekateri so se prav dobro zabavali.

6. mini radijske počitnice na Bledu - animacija za otroke
6. mini radijske počitnice na Bledu - animacija za otroke © Marta Jerebič

 

 

Radijske počitnice
Obzorja duha (photo: Zajem zaslona) Obzorja duha (photo: Zajem zaslona)

Cenzura v oddaji Obzorja duha?

»Žalostna sem zaradi dogajanj... Nov prevod Svetega pisma iz izvirnih jezikov v slovenski jezik, vrhunsko delo v slovenski zgodovini za študij in razumevanje nam vsem, prispevek v oddaji Obzorja ...

Družine potrebujejo spodbud in medsebojne podpore ter zgledov.  (photo: lj_nadskofija) Družine potrebujejo spodbud in medsebojne podpore ter zgledov.  (photo: lj_nadskofija)

Vzemimo Boga zares

Živimo v duhovni shizofreniji, ki na prvi pogled ni prepoznavna. Na eni strani poudarjamo, kako imamo pravico izbrati lastni slog in stil življenja, kako je naša pravica izbira identitete, celo ...