Slavi Košir
Jakob Čuk
Tanja Dominko
6. mini radijske počitnice na Bledu s Tanjo Žagar (foto: Marta Jerebič)
6. mini radijske počitnice na Bledu s Tanjo Žagar

Mini počitnice na Bledu: Žagarija

14.01.2017, 08:09 Marta Jerebič

Tako. Pa lahko razkrijemo. Na 6. radijskih mini počitnicah je na koncertu presenečenja zapela Tanja Žagar. Če smo lani v Radencih žlindrali z ansamblom Roka Žlindre, smo letos imeli žagarijo.

Tanja Žagar je zabavala tako zrelejše v letih, kot se je sama izrazila, kot tudi mlade in najmlajše, kar je razvidno iz fotografij. Zapela nam je o ljubezni, nežnosti, objemih … Skratka, dokazala je, da zna vzpostaviti odnos prav z vsakim, pa naj bodo to štiriletniki ali sedemdesetletniki.

Animacija za otroke

Medtem ko je v soboto zdravnica Barbara Hrovatin predavala starejšim, smo radijski sodelavci pripravili animacijo za otroke. Nekateri so se prav dobro zabavali.

6. mini radijske počitnice na Bledu - animacija za otroke © Marta Jerebič

 

 

Bi vas zanimalo še kaj podobnega?
Radijske počitnice

Pomembno: Prosimo, da se pri komentiranju držite spletnega bontona in pravil našega spletnega portala. Pridržujemo si pravico moderiranja.

Državni zbor (photo: Rok Mihevc) Državni zbor (photo: Rok Mihevc)

Čakš o »visečih« glasovih v državnem zboru

Prihodnji teden bo politično zelo pester. Poslanci bodo glasovali o razrešitvi predsednika državnega zbora Igorja Zorčiča in tudi o ustavni obtožbi predsednika vlade Janeza Janše. Nas, pri katerem ...

Rajko Štefanič (photo: Milan Skledar ) Rajko Štefanič (photo: Milan Skledar )

Poslovil se je Rajko Štefanič (1947 - 2021)

V dopolnjenem 75. letu se je po hudi bolezni poslovil Rajko Štefanič, kmet in gostilničar iz Zupančičevega hrama v Dragatušu, dolgoletni predsednik Zveze lastnikov gozdov Slovenije, ki si je ...