Blaž Lesnik
Boštjan Smole
Tanja Dominko
Radio Ognjišče (foto: ARO)
Radio Ognjišče

Hvala Bogu in ljudem

09.11.2014, 13:31 Tone Gorjup

Na zahvalno nedeljo se sodelavci Radia Ognjišče zahvaljujemo Vsemogočnemu za njegove blagoslove, varstvo in milosti, ki nas spremljajo pri ustvarjanju programa in vodenju katoliške radijske postaje. Brez Gospoda ne bi bilo uspehov in rezultatov, ki jih s hvaležnostjo občudujemo ob letošnji 20. obletnici delovanja. Zavedamo se, da smo le orodje v Božjih rokah in da Bog naše vijuge spreminja v ravno črto.

Ob zahvalni nedelji se iskreno zahvaljujemo vsem vam, dragi podporni člani, dragi prijatelji Radia Ognjišče, ki s svojimi prostovoljnimi darovi pomagate pri delovanju in razvoju Radia Ognjišče. Vaši darovi dokazujejo modrost ljudske misli: zrno na zrno pogača. Hvala vam in naj bomo še naprej vredni vaše dobrote.

Hvala vsem podpornim članom, ki nas z molitvijo spremljate in prosite za Božji blagoslov in Marijino varstvo. Z veseljem in ponosom povemo, da sodelavci izkustveno doživljamo to molitveno podporo, saj se godijo drobni čudeži iz dneva v dan.

Hvala vsem, ki nas zvesto ali nekoliko manj zvesto poslušate in širite dober glas o Radiu Ognjišče s svojo pripovedjo in vabili, naj še kdo posluša posamezno oddajo ali pa kar celoten program. Hvala pa tudi tistim, ki nas z opravičeno ali neopravičeno kritiko in celo z nizkimi udarci ter z jemanjem dobrega imena krepite v ponižnosti in potrpežljivosti. Tistim, ki Boga ljubijo, vse pripomore k dobremu, je zapisal apostol Pavel in Bogu hvala za to sporočilo, ki nas drži zasidrane v Gospodu, v dobrem in lepem, zavedajoč se, da samo resnica osvobaja.

Pomembno: Prosimo, da se pri komentiranju držite spletnega bontona in pravil našega spletnega portala. Pridržujemo si pravico moderiranja.

Dr. Jože Možina s knjigo Slovenski razkol (photo: Rok Mihevc) Dr. Jože Možina s knjigo Slovenski razkol (photo: Rok Mihevc)

Novinarji in resnica, izkušnja dr. Jožeta Možine

Na god zavetnika novinarjev, sv. Frančiška Saleškega, se katoliški novinarji še posebej zavemo, kako pomembno je javnosti posredovati resnico. A žal imajo nekateri novinarji s tem težave, saj so ...

Janez Janša (photo: Rok Mihevc) Janez Janša (photo: Rok Mihevc)

Znano je ime novega mandatarja: Samo DaniJanša

Volitve so pred vrati in o tej temi bomo v oddaji »Spoznanje več, predsodek manj«, gotovo do njih še velikokrat spregovorili. Tokrat smo trenutno aktualno politično stanje pokomentirali s p. ...