Robert BožičRobert Božič
Marko ZupanMarko Zupan
Alen SalihovićAlen Salihović

Zadnji dan za prijavo za glasovanje

| 10.03.2012, 07:58 Matjaž Merljak

Če želite oddati svoj glas na referendumu o Družinskem zakoniku iz tujine, se je potrebno prijaviti in to lahko stoite le še danes, v soboto, 10. marca 2012. Izpolniti je potrebno obrazec in ga poslati po elektronski pošti na Državno volilno komisijo.

Zdomci (osebe z začasnim prebivališčem v tujini), ki želijo voliti na diplomatsko konzularnem predstavništvu ali po pošti, morajo svojo namero pravočasno, do 10. marca 2012, sporočiti Državni volilni komisiji. Obvestilo lahko posredujejo:

  • po pošti na naslov: DVK, Slovenska cesta 54, 1000 Ljubljana,
  • po faksu na št. 00386 43 31 269,
  • po elektronski pošti (podpisan in skeniran zahtevek) na elektronski naslov gp.dvk(at)dvk-rs.si.

Rok za oddajo obvestila (sporočila) je prekluziven in velja rok prispetja.

Za vse dodatne informacije se obrnite na spletno stran Državne volilne komisije in spletne strani pristojnih diplomatsko-konzularnih predstavništev.

Več

Gostiteljica razstave v Bruslju je bila Romana Tomc (photo: Daina Le Lardic) Gostiteljica razstave v Bruslju je bila Romana Tomc (photo: Daina Le Lardic)

Bruseljski odmevi na brezno pod Macesnovo gorico

Razstava 3450 umorjenih – Jama pod Macesnovo gorico – slovenski Katin, ki je do 10. maja na ogled v Zavodu sv. Stanislava, je v angleški verziji nagovorila tudi obiskovalce Evropskega parlamenta v ...

Mihaela Terkov (photo: Maja Morela) Mihaela Terkov (photo: Maja Morela)

In kako diši ljubezen ...

S tokratno gostjo, profesorico biologije na Gimnaziji in veterinarski šoli v Ljubljani, Mihaelo Terkov smo se pogovarjali o pomenu sočutja do starejših. Kot prostovoljka pri Hospicu se je odločila ...

Kriza srednjega razreda se kaže v krizi učiteljstva. (photo: PixaBay) Kriza srednjega razreda se kaže v krizi učiteljstva. (photo: PixaBay)

Kriza učiteljstva kaže krizo smisla

Evropa ne ve, bi šla naprej - v tem kar si je zgradila v zadnjih štirih tisoč letih, ali bi se vsula same vase, proti vsemu - od evtanazije do uničevanja družine, je izrekel prof. dr. Jože Ramovš, ...