Slavi KoširSlavi Košir
Jakob ČukJakob Čuk
Alen SalihovićAlen Salihović
Svete Višarje (foto: ARO)
Svete Višarje

Višarski dnevi mladih

| 14.06.2011, 16:19 Matjaž Merljak

Rafaelova družba vabi mlade Slovence iz domovine, zamejstva in tujine na poletno izvedbo Višarskih dnevov mladih, ki bodo od četrtka, 4., do nedelje, 7. avgusta 2011.

Starostna omejitev: od 20 do 35 let. Ker je število udeležencev omejeno na 15, pohiti s prijavo! Participacija je 40 €. Prijavo potrdite s plačilom akontacije – 10€ nakažite na naš transakcijski račun ali prinesite osebno v pisarno na Poljanski 2, od 8.00 do 15.30. Več informacij in prijave na tel. 01 438 30 50 ali po mailu ali na spletni strani.

Dobimo se v četrtek zvečer na Ligu (župnija Ročinj), v petek bomo šli na Staro goro in po Terski dolini, v soboto pa v Špeter in Kanalsko dolino ter se povzpeli na Sv. Višarje. 7. avgusta jih bomo zaključili s tradicionalnim romanjem Treh Slovenij, kjer bomo sodelovali pri pripravi in programu.

Program:

  •  druženje s Slovenci iz različnih držav,
  • srečanja z gosti in domačini,
  • duhovnost in petje,
  • pohodništvo.

 

Dijaki frizerske šole so uredili stanovalce doma starejših (photo: FB DEOS Center starejših Črnuče) Dijaki frizerske šole so uredili stanovalce doma starejših (photo: FB DEOS Center starejših Črnuče)

Kaj hitro se je naredila prava vrsta ...

Tudi v DEOS Center starejših Črnuče je prišla pomlad in s tem čas za spremembe. Tako so stanovalci medse povabili dijaki Srednje frizerske šole, ki so se vabilu z veseljem odzvali, pišejo na ...