Marko ZupanMarko Zupan
Meta PotočnikMeta Potočnik

Vabilo k sodelovanju

| 21.12.2010, 12:55 Matjaž Merljak

Radio sestavljamo ustvarjalci in poslušalci. Brez drugih bi bilo delo prvih zaman. Poslušalke in poslušalci Radia Ognjišče ste zelo zvesti in se odzovete na naše pobude. Tokrat imamo posebno vabilo.

Vljudno vas vabimo, da se odzovete na ankete o branosti časopisov, gledanju televizijskih programov in poslušanosti radijskih postaj. Nekatere potekajo prav v teh dneh, tako po telefonu kot tudi z osebnimi obiski na domu. Lahko da je komu sodelovanje v anketah neprijetno in običajno ne želi sodelovati, a kljub temu vas prijazno vabimo: sodelujte, saj so rezultati za Radio Ognjišče zelo pomembni.

Niso toliko pomembni za nas ustvarjalce, saj nam sproti in hitro poveste, kaj vam je bilo všeč in kaj bi še lahko popravili in dopolnili. Pomembni so za vse službe in ustanove, ki sodelujejo z nami, pa tudi oglaševalce. Ti se običajno o naročanju oglasov opirajo prav na rezultate raziskav in anket o poslušanosti radijskih postaj. Te so lahko tudi del raziskav o branosti časopisov ali gledenja televizij.

Pri odgovarjanju se odločno in jasno opredelite ZA Radio Ognjišče. Obvestili ste nas o primerih, da v anketah in raziskavah Radia Ognjišče ni bilo med navedenimi možnostmi. Zato bodite vztrajni in anketarju na prijazen, vljuden in miren način pojasnite, da poslušate Radio Ognjišče.

Če boste imeli z raziskovalci oz. anketarji slabe izkušnje, nas prosimo o tem obvestite na telefonsko številko 01-512-1-512.

Hvala za zaupanje.

Papež na srečanju z mladimi v Benetkah (photo: Vatican Media) Papež na srečanju z mladimi v Benetkah (photo: Vatican Media)

Papež v Benetkah

Papež Frančišek se je dopoldne mudil v Benetkah. V mestu na vodi se je mudil približno 5 ur, v tem času pa obiskal ženski zapor, nagovoril umetnike na beneškem bienalu in se srečal z mladimi, ...

Naslovnica knjige V postelji s sovražnikom (photo: ) Naslovnica knjige V postelji s sovražnikom (photo: )

Živela sem z romantičnim narcisom

Vse, kar si je Petra Strelec želela, je bila ljubezen, spoštovanje, nežnost in varnost. Vse tisto torej, kar ji je manjkalo v zgodnjem otroštvu, je iskala v moškem. Tega ni našla. V času ...

Mihaela Terkov (photo: Maja Morela) Mihaela Terkov (photo: Maja Morela)

In kako diši ljubezen ...

S tokratno gostjo, profesorico biologije na Gimnaziji in veterinarski šoli v Ljubljani, Mihaelo Terkov smo se pogovarjali o pomenu sočutja do starejših. Kot prostovoljka pri Hospicu se je odločila ...