Matjaž Merljak
Marko Zupan
Helena Križnik
Radio Plamen (foto: ARO)
Radio Plamen | (foto: ARO)

Komedija „Radio Plamen“

09.11.2009, 06:47

Radio Ognjišče ob 15-letnici prihaja tudi v vaš kraj s komedijo Radio Plamen. Radijsko delo je zelo zanimivo, pestro, dinamično, zahtevno, vendar tudi zabavno. A včasih pridejo trenutki, ko gre vse narobe.

Na izmišljenem Radiu Plamen se nekega dne dogaja prav to - vse se podira in ruši, radijska voditelja pa se na svoj način spopadata z vsemi zapleti: napovedane gostje ni in v njeno vlogo mora vskočiti eden od novinarjev, nekateri gostje so malce "posebni", radijska obvestila so čudno napisana, v malih oglasih prihaja do nesporazumov, na avdiciji za radijskega voditelja se znajdejo sami čudaki, povrhu vsega pa še radijska tehnika ne deluje in je potrebno glasbo ob radijskih čestitkah izvajati v živo.

Skratka - kar naprej se dogaja nekaj, kar ob besedni in situacijski komiki ter gegih sproža valove smeha … Igra traja nekaj več kot 60 minut, v njej igramo pravi radijski voditelji, tehniki, novinarji komercialisti in uredniki z Radia Ognjišče. Potrebujemo nek primeren prostor (oder), dve mizi, nekaj stolov, ozvočenje pa ponavadi pripeljemo s seboj.

Pridemo tudi k vam?

 

Bi vas zanimalo še kaj podobnega?
Radijski utrip

Pomembno: Prosimo, da se pri komentiranju držite spletnega bontona in pravil našega spletnega portala. Pridržujemo si pravico moderiranja.

Cepljenje je edino orožje, ki ga imamo, da ustavimo širjenje smrtonosnega virusa. (photo: CDC / Unsplash) Cepljenje je edino orožje, ki ga imamo, da ustavimo širjenje smrtonosnega virusa. (photo: CDC / Unsplash)

So cepiva res od hudega duha?

Na novomeško škofijo se je obrnilo več zaskrbljenih vernikov. Slišali so namreč, da naj bi bilo cepljenje povezano z delovanjem hudobnega duha. Škof Andrej Saje je v odgovoru zapisal, da ...