Blaž LesnikBlaž Lesnik
Boštjan SmoleBoštjan Smole
Alen SalihovićAlen Salihović
29. Gala koncert Radia Ognjišče (foto: ARO)
29. Gala koncert Radia Ognjišče | (foto: ARO)

29. Gala koncert Radia Ognjišče smo poimenovali "Praznujmo!"

Dogodki | 06.10.2023, 14:02 Urša Sešek

Prazniki so začimba našega življenja - aroma, ki ga naredi še bolj privlačnega. Zato je nesmiselno čakati le na rojstni dan enkrat na leto, saj lahko razloge za praznovanje najdemo na vsakem koraku.

Na Gala koncertu boste dobili nekaj lepih namigov. Dan lahko naredimo lep in poseben ne le zaradi obletnic porok, ampak se lahko spomnimo tudi na prijeten dogodek, začeto prijateljstvo, lep izlet ... slavimo pa lahko tudi življenje sámo, lahko smo hvaležni za svoje ali za nekoga, ki ga ni več med nami. Praznujmo!

Nastopajoči naj ostanejo skrivnost, spremljal pa jih bo simfonični orkester Cantabile iz Logatca. Vstopnice za Gala koncert, ki bo v nedeljo, 5. novembra 2023 ob 15. in 19 uri, so na voljo na vseh Petrolovih bencinskih servisih, na Mojekarte.si, na blagajni Cankarjevega doma ali njihovi spletni prodajalni.

Lahko si pa še ogledate, kako je bilo lansko leto.

Dogodki
Natalija Hormuth (photo: Osebni arhiv) Natalija Hormuth (photo: Osebni arhiv)

Zakaj je glas pot, ki vodi do harmonije?

Natalija Hormuth je profesorica latinščine in francoščine, svetovalka za celostno življenje in zdravje, coaching za vodenje z vrednotami, coaching za zavestno uporabo svojega glasu in solo pevka.