Mateja SubotičanecMateja Subotičanec
Boštjan SmoleBoštjan Smole
Rok MihevcRok Mihevc
Utrinek s 25. Gala koncerta Radia Ognjišče; gremo pogumno naprej! (foto: Rok Mihevc)
Utrinek s 25. Gala koncerta Radia Ognjišče; gremo pogumno naprej! | (foto: Rok Mihevc)

Gala koncert je pred vrati! Kdo vse nam bo polepšal večer?

Dogodki | 25.02.2022, 11:03 Urša Sešek

27. Gala koncert Radia Ognjišče bo v nedeljo, 3. aprila 2022. Že kupljene vstopnice bodo veljale tudi za nov datum. Na koncertu bomo zapeli radijci z glasbenimi prijatelji. Z nami bodo: Marko Vozelj, Žan Serčič, Saška, Monika Avsenik, inštrumentalisti skupine Proper, godalni kvartet glasbene šole v Zavodu sv. Stanislava, narodnozabavni muzikanti. Koncert bosta povezovala Nataša Ličen in Matjaž Merljak. Bodite z nami, lepo bo! Veselimo se, da se bomo končno srečali v živo, v upamo, da čim bolj polni dvorani Cankarjevega doma. Spremljajte radijski program v prihodnjih dneh, za vas imamo nekaj presenečenj ...

Vstopnice za 27. gala koncert lahko kupite na Petrolovih bencinskih servisih in na spletni strani Cankarjevega doma. Kar bo ostalo, bomo prodajali tudi uro pred obema koncertoma (20 € parter in prvi balkon in 15 € drugi balkon). Če boste prišli po vstopnico pred koncertom, imejte v mislih, da je za koncert ob 15h večje zanimanje in je vstopnic zanj le še nekaj, za večernega pa jih je več.

Iz nekaterih krajev je organiziran tudi avtobusni prevoz. Še nekaj prostih sedežev za koncert ob 15. uri je na avtobusih, ki bosta peljala iz Novega mesta in Logatca z okolico. Za večeni koncert ob 19. uri pa iz Šmarjete. Vas zanima? Čimprej pokličite organizatorje, naše zveste Prijatelje Radia Ognjišče.

  • Novo mesto: Marija (031 377 066)
  • Logatec, Rovte, Godovič in Vrhnika: Marija (041 544 455)
  • Šmarjeta: žpk Andrej (031 731 677)

Do našega snidenja 3. aprila se lahko ogrejete s posnetki prejšnjih Gala koncertov Radia Ognjišče:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dogodki
Uporabljene plastenke (photo: Pixabay) Uporabljene plastenke (photo: Pixabay)

Res to potrebujem?

Praznujemo dan Zemlje – našega skupnega doma, kakor se večkrat izrazi papež Frančišek. Na svetovni in tudi slovenski ravni poteka več pobud, v katere naj bi bila vključena več kot milijarda ljudi ...

Družine zbrane pri maši na Brezjah (photo: Luka Mavrič) Družine zbrane pri maši na Brezjah (photo: Luka Mavrič)

Boga bodo vzeli zares!

Na Brezjah je bilo popoldne srečanje družin ljubljanske nadškofije. Geslo srečanja je bilo »Vzemi Boga zares!«. Srečanje so sklenili ob 16. uri s sveto mašo, ki jo je daroval nadškof Stanislav Zore.

Boj s pozebo v nasadih borovnic na ljubljanskem barju (photo: Rok Mihevc) Boj s pozebo v nasadih borovnic na ljubljanskem barju (photo: Rok Mihevc)

Kolikšno škodo je povzročila pozeba? #podkast

Po prehodu izrazite hladne fronte pred tednom dni, smo v petek, v nedeljo in včeraj bili priče pozebi. Razmere so se krajevno zelo razlikovale, prav vse sadjarje in kmete pa je strah, da to pomeni ...

Lojze Čemažar (photo: Jože Bartolj) Lojze Čemažar (photo: Jože Bartolj)

Pri svojem delu vedno izpostavi bistveno

Lojze Čemažar je z nami v oddaji Naš gost spregovoril o svoji umetniški poti, pomenu družine, šol, ki so ga oblikovale in se zahvalil za prejeto priznanje sv. Cirila in Metoda.