Slavi KoširSlavi Košir
Marko ZupanMarko Zupan
Marta JerebičMarta Jerebič
Bled (foto: Walkerssk / Pixabay)
Bled | (foto: Walkerssk / Pixabay)

Mini počitnice Radia Ognjišče na Bledu

Radijske počitnice | 05.10.2020, 16:55 msgr. Franci Trstenjak

V petek, 6. novembra 2020, vabimo na Bled, kjer pripravljamo 10. mini počitnice Radia Ognjišče v hotelu Park. Počitnice bodo do nedelje, 8. novembra, na osnovi dveh nočitev z zajtrkom in z doplačilom za kosilo oz. večerjo. Izbrani aranžma je zato, da lahko koristite bone, ki nam jih je podarila država. Počitnice bomo izvedli, če bodo takratni pogoji glede koronavirusa to dovoljevali.

Hotel Park vam ponuja dva tipa sob in s tem sta tudi dve ceni. Za dvoposteljno sobo standard je cena za osebo za eno noč 48 evrov (za dve noči 96 evrov), za dvoposteljno sobo s pogledom pa je cena za osebo za eno noč 63 evrov (za dve noči 126 evrov).

Če pa bi kdo želel biti sam v sobi, potem je cena za dvoposteljno sobo standard za eno noč 86 evrov, za dvoposteljno sobo s pogledom pa 113 evrov za eno noč.

Doplačilo za penzionsko večerjo oz. kosilo je 12 evrov. Pri prijavi boste povedali, če želite večerjo oz. kosilo ali pa morda celo oboje.

Obvezno doplačilo za vse pa je turistična taksa v višini 3.13 € po osebi na dan, za otroke od 7. do 18. leta pa 1.56 € na dan.

Obvezna je tudi prijavnina v višini 1 evro po osebi za starejše od 7 let.

POPUSTI ZA OTROKE:
- otrok do 6. leta je brezplačno v sobi z dvema odraslima in brez lastnega ležišča;
- otrok od 6. do 15. let ima 50% popust v sobi z 2 odraslima;
- otrok od 6. do 15. let pa ima 15% popusta, če bo ležal na osnovnem ležišču v sobi z enim odraslim.

Hotel Park
Hotel Park © Booking.com

PRIJAVE:
Telefonska številka: 04 579 16 00.
E-naslov: info@hotelibled.com


Cena mini počitnic vključuje:

* nastanitev v izbranem tipu sobe;
* nočitev z zajtrkom v glavni hotelski restavraciji, kjer je gostom na voljo vinska fontana z izbranimi slovenskimi vini na kozarec z doplačilom;
* neomejen vstop v panoramski hotelski bazen v najvišjem nadstropju hotela, kjer ima voda prijetnih 30 C°;
* bon v vrednosti 10 EUR, ki ga lahko unovčite pri koriščenju ene storitve iz ponudbe SPA PARK v vrednosti najmanj 60 EUR;
* Zaki bonus kartica za družine, ki vključuje različne sezonske aktivnosti in popuste;
* Wi-fi dostop do interneta;
* parkiranje do zasedbe mest pri hotelu ali pri hotelu Jadran in Rikli Balance.

Na spletni strani hotela Park lahko preberemo naslednjo predstavitev:

"Hotel Park, največji hotel na Bledu, je s prenovo zaživel v zgodbi vode in parka, največjih naravnih danosti njegove okolice. Zgodba vode, ki ponazarja vir življenja, Blejsko jezero ter izvir termalne vode na Bledu, je vključena v arhitekturno zasnovo sob, ki gledajo na Blejsko jezero, skupnih prostorov ter v celotno ponudbo prenovljenega hotela. Drugi del zgodbe govori o parku, v katerega je hotel umeščen, in ki predstavlja ime hotela. Zgodba parka je predstavljena skozi sobe, ki gledajo na zeleni park. Povsem novo edinstveno podobo je dobil tudi notranji termalni bazen v zgornjem nadstropju hotela, ki ponuja dih jemajoči razgled na jezero."

Radijske počitnice
Boj s pozebo v nasadih borovnic na ljubljanskem barju (photo: Rok Mihevc) Boj s pozebo v nasadih borovnic na ljubljanskem barju (photo: Rok Mihevc)

Kolikšno škodo je povzročila pozeba? #podkast

Po prehodu izrazite hladne fronte pred tednom dni, smo v petek, v nedeljo in včeraj bili priče pozebi. Razmere so se krajevno zelo razlikovale, prav vse sadjarje in kmete pa je strah, da to pomeni ...

Lojze Čemažar (photo: Jože Bartolj) Lojze Čemažar (photo: Jože Bartolj)

Pri svojem delu vedno izpostavi bistveno

Lojze Čemažar je z nami v oddaji Naš gost spregovoril o svoji umetniški poti, pomenu družine, šol, ki so ga oblikovale in se zahvalil za prejeto priznanje sv. Cirila in Metoda.