Alen SalihovićAlen Salihović
Eutelsat - W3C (foto: Eutelsat)
Eutelsat - W3C | (foto: Eutelsat)

Začasno spremenjena frekvenca našega satelitskega oddajanja

Radijski utrip | 05.05.2020, 10:12 Robert Božič

Zaradi težav na satelitu Eutelsat W3C, se je začasno spremenila frekvenca našega oddajanja. V nastavitvah vašega satelitskega sprejemnika morate frekvenco naravnati na 10721 MHz. Vsi ostali podatki ostanejo nespremenjeni.

Eutelsat si prizadeva, da bi napako na satelitu odpravili na način, da bi po popravilu vsi parametri našega satelitskega oddajanja ostali nespremenjeni. Načrtujejo, da bo odprava napake opravljena v tednu dni in takrat bo tudi znano, ali parametri ostanejo isti ali se bodo spremenili.

Vsem, ki nas poslušate prek satelita in ste vešči spreminjanja nastavitev satelitskega sprejemnika, predlagamo, da si frekvenco naravnate na novo vrednost (10721 MHz).

Če spreminjanja nastavitev niste vešči, oziroma je pri vašem tipu satelitskega sprejemnika to spreminjanje zapleteno in bi za to potrebovali pomoč strokovnjaka, svetujemo, da nas v tem času poslušate s pomočjo internetnega oddajanja ali aplikacije na vašem android pametnem telefonu.

O vseh spremembah vas bomo obveščali na spletni strani informacij našega satelitskega oddajanja.

Radijski utrip
Obzorja duha (photo: Zajem zaslona) Obzorja duha (photo: Zajem zaslona)

Cenzura v oddaji Obzorja duha?

»Žalostna sem zaradi dogajanj... Nov prevod Svetega pisma iz izvirnih jezikov v slovenski jezik, vrhunsko delo v slovenski zgodovini za študij in razumevanje nam vsem, prispevek v oddaji Obzorja ...

Družine potrebujejo spodbud in medsebojne podpore ter zgledov.  (photo: lj_nadskofija) Družine potrebujejo spodbud in medsebojne podpore ter zgledov.  (photo: lj_nadskofija)

Vzemimo Boga zares

Živimo v duhovni shizofreniji, ki na prvi pogled ni prepoznavna. Na eni strani poudarjamo, kako imamo pravico izbrati lastni slog in stil življenja, kako je naša pravica izbira identitete, celo ...

Skrbno izbirajmo obutev.  (photo: PixaBay) Skrbno izbirajmo obutev.  (photo: PixaBay)

Zakaj je dobro kupovati obutev popoldne?

Vida Ozis je ustanoviteljica blagovne znamke AN.NIKA, je direktorica Centra medicinske pedikure, razvila je medicinsko sponko - vse ostale, ki so prisotne na domačem trgu, so iz uvoza. Večina si ...