Slavi KoširSlavi Košir
Jakob ČukJakob Čuk
Tanja DominkoTanja Dominko
Založniška dejavnost Ognjišča (foto: Izidor Šček)
Založniška dejavnost Ognjišča

Knjiga je lepo darilo – tudi za Miklavža

| 04.12.2017, 08:29

V Sloveniji je navada, da na Miklavžev večer obdarujemo najbližje. Ta lepa navada se lahko spremeni v potrošništvo, če pozabimo, da lahko tudi s skromnejšim darili razveselimo svoje najbližje. Še več, lahko jim pomagamo v stiski ali pomagamo v pri duhovni rasti, če jim poklonimo knjigo duhovne vsebine. Ne pozabimo, da je knjiga lepo darilo tudi za otroke.

To poudarjajo tudi pri založbi Ognjišče. Vsako leto zato pripravijo posebno Miklavževo ponudbo, v kateri lahko bralci najdejo kaj zase, za svoje bližnje, zlasti pa za najmlajše. Miklavževo ponudbo si lahko ogledate na tej povezavi: MIKLAVŽEVA PONUDBA.

Sicer si knjige Ognjišča, zlasti novitete, lahko ogledate tukaj: http://knjigarna.ognjisce.si/

Rože ovenejo, čokolado pojemo, steklenico penine popijemo, knjiga pa nas bo spremljala še dolgo. Zato je knjiga lepo darilo.

Romanje v Habsterdick 2024 (photo: osebni arhiv Jožeta Kamina) Romanje v Habsterdick 2024 (photo: osebni arhiv Jožeta Kamina)

Marija Pomagaj je s svojimi rojaki po vsem svetu

Rojaki na vzhodu Francije 1. maja že desetletja romajo k Mariji Pomagaj v Habsterdick. Letos je sveto mašo daroval ljubljanski nadškof metropolit Stanislav Zore, ki ima tudi rudarsko preteklost. V ...