Slavi Košir
Jakob Čuk
Tanja Dominko
Boka Kotorska (foto: Kompas)
Boka Kotorska

15. radijskim počitnicam na pot: Iskreno si želimo, da bi kraljevali dobra volja, nasmejani obrazi in dobrohotne besede

14.06.2017, 10:53

Pred nami so že 15. počitnice Radia Ognjišče na katere se bomo s turistično agencijo Kompas odpeljali v Črno goro.

Spoštovani počitnikarji, prisrčen pozdrav v imenu Radia Ognjišče in Kompasa. Po enajstih letih je naš počitniški cilj ponovno Črna gora in njena obala v kraju Bečići. Želimo vam, da bi se v počitniških dneh naužili njenih naravnih lepot ter se domov vrnili z novimi duhovnimi in telesnimi močmi, da bo poletje še bolj zanimivo in prijetno. Do Črne gore potujemo v dveh skupinah: ena skupina bo naredila ovinek skozi Sarajevo, drugi pa se bo peljala neposredno do črnogorske obale. Prva skupina bo tako imela nekaj ur več izkušenj z državo Bosna in Hercegovina, druga pa samo nekaj minut, ki so potrebne, da prevozimo obalo Bosne in Hercegovine; za nekaj kilometrov je namreč z drugo državo "prekinjena" cesta od Zagreba do Dubrovnika. In blizu te "prekinitve" se bosta poti obeh skupin združili in nadaljevali bomo kot ena sama skupina, sestavljena iz osmih avtobusov.

Iskreno vam želimo, da bi v času radijskih počitnic kraljevali dobra volja, nasmejani obrazi in dobrohotne besede. Poskrbimo, da se nam bo vsaka ura počitnic zapisala med spomine, o katerih bomo radi in z veseljem pripovedovali svojim domačim, prijateljem in znancem.

Vse dobro naj bo in naj bo z nami Vsemogočni s svojim blagoslovom in varstvom.

Bi vas zanimalo še kaj podobnega?
Radijski utrip , Radijske počitnice

Pomembno: Prosimo, da se pri komentiranju držite spletnega bontona in pravil našega spletnega portala. Pridržujemo si pravico moderiranja.

Državni zbor (photo: Rok Mihevc) Državni zbor (photo: Rok Mihevc)

Čakš o »visečih« glasovih v državnem zboru

Prihodnji teden bo politično zelo pester. Poslanci bodo glasovali o razrešitvi predsednika državnega zbora Igorja Zorčiča in tudi o ustavni obtožbi predsednika vlade Janeza Janše. Nas, pri katerem ...

Rajko Štefanič (photo: Milan Skledar ) Rajko Štefanič (photo: Milan Skledar )

Poslovil se je Rajko Štefanič (1947 - 2021)

V dopolnjenem 75. letu se je po hudi bolezni poslovil Rajko Štefanič, kmet in gostilničar iz Zupančičevega hrama v Dragatušu, dolgoletni predsednik Zveze lastnikov gozdov Slovenije, ki si je ...