Blaž LesnikBlaž Lesnik
Andrej NovljanAndrej Novljan
Rok MihevcRok Mihevc
Boka Kotorska (foto: Kompas)
Boka Kotorska

15. radijskim počitnicam na pot: Iskreno si želimo, da bi kraljevali dobra volja, nasmejani obrazi in dobrohotne besede

Radijski utrip | 14.06.2017, 10:53

Pred nami so že 15. počitnice Radia Ognjišče na katere se bomo s turistično agencijo Kompas odpeljali v Črno goro.

Spoštovani počitnikarji, prisrčen pozdrav v imenu Radia Ognjišče in Kompasa. Po enajstih letih je naš počitniški cilj ponovno Črna gora in njena obala v kraju Bečići. Želimo vam, da bi se v počitniških dneh naužili njenih naravnih lepot ter se domov vrnili z novimi duhovnimi in telesnimi močmi, da bo poletje še bolj zanimivo in prijetno. Do Črne gore potujemo v dveh skupinah: ena skupina bo naredila ovinek skozi Sarajevo, drugi pa se bo peljala neposredno do črnogorske obale. Prva skupina bo tako imela nekaj ur več izkušenj z državo Bosna in Hercegovina, druga pa samo nekaj minut, ki so potrebne, da prevozimo obalo Bosne in Hercegovine; za nekaj kilometrov je namreč z drugo državo "prekinjena" cesta od Zagreba do Dubrovnika. In blizu te "prekinitve" se bosta poti obeh skupin združili in nadaljevali bomo kot ena sama skupina, sestavljena iz osmih avtobusov.

Iskreno vam želimo, da bi v času radijskih počitnic kraljevali dobra volja, nasmejani obrazi in dobrohotne besede. Poskrbimo, da se nam bo vsaka ura počitnic zapisala med spomine, o katerih bomo radi in z veseljem pripovedovali svojim domačim, prijateljem in znancem.

Vse dobro naj bo in naj bo z nami Vsemogočni s svojim blagoslovom in varstvom.

Radijski utrip, Radijske počitnice
Javni vpogled v opisne in grafične podatke katastra nepremičnin (photo: GURS) Javni vpogled v opisne in grafične podatke katastra nepremičnin (photo: GURS)

Katastrski dohodek leti v nebo?

V zadnjih dneh smo v naše uredništvo prejeli nekaj klicev razburjenih lastnikov zemljišč, ki trdijo, da so v aplikaciji za Javni vpogled v opisne in grafične podatke katastra nepremičnin, za ...