Maja MorelaMaja Morela
Boštjan SmoleBoštjan Smole
Tone GorjupTone Gorjup

Ognjišče ob 200-letnici don Boskovega rojstva s prenovljeno knjigo Ukradli ste mi srce

Radijski utrip | 21.06.2015, 10:13

Ognjišče ob 200-letnici rojstva sv. Janezua Boska prenovilo knjigo „Ukradli ste mi srce“. V njej se lahko na bralcu prijeten način seznanite z življenjepisom tega redovnega ustanovitelja salezijancev.

UKRADLI STE MI SRCE; Življenjepis sv. Janeza Boska

Ukradli ste mi srce
Ukradli ste mi srce © Ognjišče
V letu, ko praznujemo 200-letnico rojstva redovnega ustanovitelja, sv. Janeza Boska, so v založbi Ognjišče pripravili prenovljeno izdajo knjige, ki na preprost in privlačen način bralcu oriše živo podobo don Boskovega življenja in dela. „Ukradli ste mi srce,“ so besede ljubezni, ki jih je don Bosko namenil mladim in jih izpričal z resnično predanim delom zanje.

V času, ko se mnogi sprašujejo, kakšna je prava vzgoja, bo pri razmisleku v pomoč življenjepis učitelja mladih, ki je v vsakem mladem, še tako zanemarjenem, znal najti zrnce dobrote in ga voditi skozi življenje tako, da je postal dober kristjan in pošten državljan.

Cena: 9,90 eur

Več o ponudbi Ognjišča.

Radijski utrip
Borut Pahor na Stični mladih (photo: Stična mladih) Borut Pahor na Stični mladih (photo: Stična mladih)

Kakšno popotnico Stični mladih daje Borut Pahor?

Le še nekaj ur nas loči do največjega dogodka za katoliško mladino pri nas, Stične mladih. Da gre za zelo pomemben dogodek, priča tudi dejstvo, da se dogodka zadnja leta udeležujejo tudi ...

Br. Luka Modic, kapucin je duhovni vodja vsebin Stične (photo: NL) Br. Luka Modic, kapucin je duhovni vodja vsebin Stične (photo: NL)

Ta zemlja ni konec, na njej le kampiramo.

Vera je predaja, pravi Luka Modic, začne se, ko prepustimo Bogu, da deluje v nas in vodi naše življenje. "Ko rečemo: "Zgodi se", Bog položi v nas seme, ki se počasi razvija. Tudi vera se mora ...

Rešitev je morda bližje, ko si predstavljate! (photo: Pixabay / ai generated 8927480_1280) Rešitev je morda bližje, ko si predstavljate! (photo: Pixabay / ai generated 8927480_1280)

Vas boli hrbet? Spremenite navade.

Več kot polovica ljudi se v življenju vsaj občasno sreča z bolečinami v hrbtu, mnogi zaradi njih hudo trpijo. Rešitev je v resnici zelo preprosta, kar potrjujejo zdravniki, kirurgi in terapevti.

Siliranje (photo: Franz W. / Pixabay) Siliranje (photo: Franz W. / Pixabay)

EU komisija odobrila povišana predplačila SKP

Na Evropski komisiji so prejšnji petek odločili, da lahko države članice EU odslej upravičencem do plačil Skupne kmetijske politike, od 16. oktobra letos izplačajo višja predplačila za ...