Marjan BuničMarjan Bunič
Andrej NovljanAndrej Novljan
Andrej ŠinkoAndrej Šinko
Spletna knjigarna Ognjišče (foto: http://knjigarna.ognjisce.si/)
Spletna knjigarna Ognjišče

Zanimivi ponatisi izredno priljubljenih knjig pri Ognjišču

Slovenija | 15.06.2013, 10:00

V zadnjem času so pri Ognjišču ponatisnili nekaj knjig, ki so prave uspešnice.

Prva je knjiga Dnevnik Anamarije. To je že enajsta izdaja knjige za dekleta. Toliko bolj smo veseli, ker tej lahko dodamo še novo, sodobno knjigo za to starostno obdobje Dr@gi dnevnik. Knjiga je pisana v obliki dnevnika in dozorevajoča dekleta na spoštljiv način uvaja v čudežne skrivnosti ljubezni in spolnosti. Enajsta izdaja te knjige priča, kako se je udomačila in priljubila med mladimi ljudmi.

Druga knjiga ima naslov Gospod Bog, tukaj Ana. Velja za nekakšnega dekliškega Malega princa in po besedah prevajalke Katarine Bogataj Gradišnik „izžareva nekakšen neulovljiv čar, ki mu z razumskimi razlagami ne moremo do živega. Saj je tudi Ana, potepuški otrok iz revnega londonskega predmestja, obdarjena z izjemno intuicijo, v najbolj neznatnih, vsakdanjih stvareh, kakršnih drugi sploh ne opazimo, odkriva lepoto in smisel, ki jim jo daje božja vsenavzočnost, pristno veselje in navdušenje doživlja ob vsem bivajočem. Ana gleda s srcem, tako da je niso brez razloga primerjali z Malim princem.“ Knjig Gospod Bog tukaj Ana je doživela četrti ponatis. Do pred kratkim je bil njen avtor skrivnost. V tokratni izdaji pa nam ga je prevajalka predstavila. Beseda o avtorju nam bo pomagala bolje razumeti tudi vsebino knjige. Priljubljeno knjigo Gospod Bog, tukaj Ana ponujamo skupaj z njenim nadaljevanjem Ana in črni skakač s posebnim popustom (skupaj le 12 EUR). Naročite ju lahko na spletni strani Ognjišča.

Prav tako je prišel iz tiskarne peti ponatis prvoobhajanskega albuma z naslovom Moje prvo obhajilo. Skupaj s krstnim albumom – Spomin na moj krst in otroštvo sta zelo priljubljeni darili ob prejemu teh dveh zakramentov. Sta tudi koristno darilo, saj v njima ni prostor samo za lepljenje fotografij s slavja in za opis slovesnosti, ampak so v njima tudi duhovne misli in spodbude. Oba albuma lahko tudi naročite v posebni ponudbi: skupaj s knjigo Kruh in vino smo prinesli ju lahko naročite po ugodnejši ceni. Knjige iz te ponudbe bosta koristno darilo ne samo krščencem in prvoobhajancem, ampak tudi njihovim družinam.

Za zakramente krst, birma, obhajilo in poroka smo vam pripravili tudi posebne pakete. Te in druge izdaje Ognjišča si lahko ogledate v spletni knjigarni: http://knjigarna.ognjisce.si/.

Slovenija, Radijski utrip, Cerkev na Slovenskem
Rešitev je morda bližje, ko si predstavljate! (photo: Pixabay / ai generated 8927480_1280) Rešitev je morda bližje, ko si predstavljate! (photo: Pixabay / ai generated 8927480_1280)

Vas boli hrbet? Spremenite navade.

Več kot polovica ljudi se v življenju vsaj občasno sreča z bolečinami v hrbtu, mnogi zaradi njih hudo trpijo. Rešitev je v resnici zelo preprosta, kar potrjujejo zdravniki, kirurgi in terapevti.

Br. Luka Modic, kapucin je duhovni vodja vsebin Stične (photo: NL) Br. Luka Modic, kapucin je duhovni vodja vsebin Stične (photo: NL)

Ta zemlja ni konec, na njej le kampiramo.

Vera je predaja, pravi Luka Modic, začne se, ko prepustimo Bogu, da deluje v nas in vodi naše življenje. "Ko rečemo: "Zgodi se", Bog položi v nas seme, ki se počasi razvija. Tudi vera se mora ...

Siliranje (photo: Franz W. / Pixabay) Siliranje (photo: Franz W. / Pixabay)

EU komisija odobrila povišana predplačila SKP

Na Evropski komisiji so prejšnji petek odločili, da lahko države članice EU odslej upravičencem do plačil Skupne kmetijske politike, od 16. oktobra letos izplačajo višja predplačila za ...